Balçova Yaşamspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Balçova Yaşamspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 14:42

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 2. maçında Makine Balçova Yaşamspor ile karşılaşıyor. Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 2. maçında FBM Makine Balçova Yaşamspor ile Galatasaray Balçova’yı da yenip yoluna devam etmek istiyor. (Balçova Yaşamspor - Galatasaray maçı ne zaman ve nerede saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?)

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar gruptaki ilk maçında Türk Telekom Arena’da Eskişehirspor’u 4-2 yenerek ilk haftayı lider tamamladı. İkinci maçında da FBM Makina Balçova Yaşamspor’u mağlup ederek gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamak istiyor.

Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda Balçova Yaşamspor ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi bir antrenman gerçekleştirdi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasının ardından ana bölümünde dar alanda çift kale maç yapılan antrenman, soğuma hareketlerinden sonra tamamlandı.

İLK KUPA: 1962-1963

Galatasaray, Türkiye Kupası’nın oynandığı ilk sezon olan 1962-63’te kupayı müzesine götürme başarısını gösterdi. Tarihindeki ilk kupa maçında Zonguldak Kömürspor’u 5-0 yenen Galatasaray, aynı sezonun finalinde Fenerbahçe’yi iki maçta da 2-1 mağlup ederek kupa sevincini yaşadı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 3. Lig’de mücadele eden rakipleri karşısında takımda fazla forma şansı bulamayan futbolculara şans verecek. Grup maçlarına 2-2’lik Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla başlayan FBM Makina Balçova Yaşamspor ise güçlü rakibi karşısında sürpriz bir sonuç almayı hedefliyor.

Haberin Devamı

FBM MAKİNA BALÇOVA YAŞAMSPOR MUHTEMEL İLK 11'İ: Ogün, Murat İ., Ömer S., Muhammed, Aykut, Altan Aksoy, Bilal, Kadir Arı, Emre Doğan, Battal, Melik.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ: Sinan B., Veysel, Koray, Hakan, Tarık, Hamit, Yekta, Olcan, Emre Ç., Yasin, Pandev.

TÜRKİYE KUPASI 2013-2014

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’nın 4. turunda Gaziantep BŞB, 5. turunda Balıkesirspor’u eleyen Galatasaray, grup maçlarında ise Antalyaspor, Tokatspor ve Elazığspor ile mücadele etti. Grubunu 11 puanla 2. sırada tamamlayan Galatasaray, yarı finalde Bursaspor’u elemiş, Konya’daki finalde ise Eskişehirspor’u 1-0’lık skorla mağlup ederek kupaya uzanmıştı.
İzmir Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma, 16 Aralık 2014 Salı günü, saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma ATV’den naklen yayınlanacak.

Balçova Yaşamspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak

Haberin Devamı

TÜRKİYE KUPASI G GRUBU FİKSTÜRÜ:
1. Hafta - 3 Aralık 2014
Diyarbakır BŞB. 2-2 Balçova Yaşamspor
Galatasaray 4-2 Eskişehirspor
2. Hafta - 17 Aralık 2014
Eskişehirspor - Diyarbakır BŞB.
Balçova Yaşamspor - Galatasaray
3. Hafta - 24 Aralık 2014
Balçova Yaşamspor - Eskişehirspor
Diyarbakır BŞB. - Galatasaray
4. Hafta - 31 Aralık 2014
Eskişehirspor - Balçova Yaşamspor
Galatasaray - Diyarbakır BŞB.
5. Hafta - 28 Ocak 2015
Balçova Yaşamspor - Diyarbakır BŞB.
Eskişehirspor - Galatasaray
6. Hafta - 4 Şubat 2015
Diyarbakır BŞB. - Eskişehirspor
Galatasaray - Balçova Yaşamspor

BAKMADAN GEÇME!