Dilek öğretmene başarı belgesi

Güncelleme Tarihi:

Dilek öğretmene başarı belgesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 13:35

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Varkey Gems Vakfı Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi'nin seçtiği "dünyada en iyi 50 öğretmen" arasında yer alan Çarşamba ilçesi Kumköy İlkokulu öğretmeni Dilek Livaneli'yi başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Haberin Devamı

Vali Şahin, Livaneli'ye başarı belgesini, Samsun Olgunlaşma Enstitüsü çok amaçlı salonunda 4 ilçeden 250 okul müdürünün katıldığı toplantıda verdi.

Livaneli'nin Samsun'un Çarşamba ilçesi Kumköy İlkokulunda yaptığı projelerini anlatan sunumla başlayan program, ödül töreniyle devam etti. Livaneli'yi tebrik eden Şahin, başarı belgesi verdiği Livaneli'ye başarı diledi.

Şahin, eğitim konusunda çok çalışılması gerektiğini belirterek, eğitim konusunda mutlak suretle seferberlik ruhuyla hareket edilmesi gerektiğini anlattı.

Livaneli ise bir köy okulu öğretmenliğinden küresel öğretmenliğe giden yolda kendisini destekleyen ve yalnız bırakmayan amirlerine, meslektaşlarına, velilerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Livaneli, dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren ilk Türk öğretmen olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başarının tesadüf olmadığını, bunun için çok çalıştığını, mesleğini severek yaptığını anlatan Livaneli, "12 yıllık öğretmenim, yılların vermiş olduğu deneyimle mesleğime olan özverim ve öğrencilerime sevgimle harmanlanan bir ödül aslında bu benim için. Günün birinde fark edilebileceğimi düşünüyordum" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "başarısını neye borçlu olduğu" yönündeki sorusuna Livaneli, "Dünya çapındaki başarı imkansız değil. Hiçbir öğretmen için imkansız değil. Çünkü hangi meslekte olursa olsun işinizi sevdiğiniz zaman daha üretken, daha yaratıcı oluyorsunuz, daha farklı projeler geliştirmeye başlıyorsunuz ve sonrasında ödül kendiliğinden geliyor zaten" dedi.

Dilek öğretmene başarı belgesi
1 MİLYON DOLAR KAZANIRSAM…


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!