JCI’a Türkiye'den başkan

Güncelleme Tarihi:

JCI’a Türkiyeden başkan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 01:19

Uluslararası liderlik ve girişimcilik organizasyonu Junior Chamber International’ın (JCI) 100’üncü yılını kutlayacağı 2015 yılı başkanı Türkiye’den İsmail Haznedar oldu.

Haberin Devamı

119 ülkede 5 bin şubesi, 200 bini aşkın aktif üyesi ve 2 milyon mezunu ile faaliyet gösteren liderlik ve girişimcilik organizasyonu JCI (Genç Liderler ve Girişimciler) Derneği’nin 27 Kasım 2014 günü Almanya’nın Leipzig şehrinde gerçekleşen seçimlerinde Dünya Başkanlığı’na JCI Türkiye Başkanı olan İsmail Haznedar seçildi. İsmail Haznedar, bu göreve gelmesiyle birlikte, yeni dönemde dünyanın en büyük liderlik ve girişimcilik networkunun yeni lideri oldu. Başkanlık döneminde, Haznedar’ın 60’tan fazla ülkeyi ziyaret etmesi bekleniyor.

‘JAPONYA’DA JCI’A ÜYE OLMAYAN DEVLET BAŞKANI OLAMIYOR’
JCI Dünya Başkanlığı’na seçilen İsmail Haznedar’a sponsor olarak destek veren Acar Group Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Acar, konuyla ilgili şunları söyledi: “Japonya’da JCI’a üye olmayan biri Devlet Başkanı olamıyor. Bu kadar önem verilen 100 yıllık JCI Derneği’nin Başkanlığı’na bir Türk’ün getirilmesi gurur verici. Adayımızın doğruluğu, dürüstlüğünün yanında Türkiye’nin genç bir nüfusa sahip olması, bizi bu konuda destek vermeye yöneltti. Bu genç nüfusta birilerinin önünü açmak istedik. Önümüzdeki yıl JCI Dünya Kongresi Türkiye’de yapılacak. Aynı dönemde G20’nin de liderliğini alan ülkemiz adına çok mutluyuz.”

Haberin Devamı

İsmail Haznedar kimdir?
2010 yılında Türkiye’de Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği başkanlığını yürüten İsmail Haznedar, 2011 yılında seçildiği JCI Yönetim Kurulu sonrasında uluslararası alanda JCI Birleşmiş Milletler ile İlişkiler ve Başkan Baş Müşavirliği, JCI İcra Kurulu Üyeliği, JCI Avrupa’dan sorumlu başkan yardımcısı gibi görevler üstlendi. Haznedar, son olarak 2014 yılında JCI Dünya Başkanı’nın Baş Danışmanı ve Stratejik Planlama Komitesi üyesi olarak görev yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!