İlklere imza attı

İş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimler için kişiye özel dikimler yapan Ferruh Karakaşlı yine bir ilke imza attı. Karakaşlı, giyim, sanat ve teknolojiyi aynı sahnede buluşturdu.

Haberin Devamı

15 yıldır resim sanatıyla uğraşan Ferruh Karakaşlı, tasarımlarına ilham veren renklerden oluşan “İlk” adını verdiği tablolarını Borusan Oto Dolmabahçe Sahne’de sergiledi. Ferruh-Sibel Karakaşlı’nın ev sahipliği yaptığı sergide, FK Ready isimli hazır giyim koleksiyonu da tanıtıldı. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin katıldığı sergi ve moda gösterisinde, BMW 7 serisinin de tanıtımı yapıldı.

Çalıkuşu manken oldu

Şiiir kitaplarıyla bilinen Sibel İlkiz, şairlikten sonra tasarımcılığa soyundu. ”Si belle” adını verdiği iki farklı tarzdan oluşan koleksiyonunu Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’da tanıtan İlkiz’i, kızı Esra Yelkenci Ayhan yalnız bırakmadı. Aydan Şener’in modellik yaptığı tanıtımda, deri ve ipek kullanılarak hazırlanan koleksiyonlara Sibel İlkiz’in hazırladığı takılar eşlik etti.

Haberin Devamı

Bazen fotoğraf yeter

Geçen yıl Beyoğlu’nda hizmete giren 1841 Tünel, birinci yaşını kutladı. Mimar Engin Özmen’in restore ettiği 1841 Tünel’in Ali Sayar ve Gülsüm Sami’nin ev sahipliği yaptığı kutlamasına, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. Yıllar önce aşk yaşayan ve geçen aylarda yeniden flört etmeye başlayan Murat Varol ve Deniz Akkaya kutlamaya birlikte katıldı. Objektife kol kola poz veren sevgililer, ilişkileri hakkında soru soran gazetecilere “Fotoğraf yeter” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları