Bu yarışmacının hikayesi şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Bu yarışmacının hikayesi şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 11:55

Almanya'nın "Kim Milyoner Olmak İster" programında 64 bin Euro kazanan yarışmacının, eskiden milyoner olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Pazartesi akşamı Alman "Kim Milyoner Olmak İster" programına katılan 49 yaşındaki Reiner Haas adlı yarışmacı, soruları doğru yanıtlayarak 64 bin Euro kazandı. Ancak Haas'ın bir zamanlar milyoner olduğu ortaya çıktı. İşte Haas'ın ilginç hikayesi:

HAYATA HİÇ KÜSMEDİ
1986 yılında duvar ilanları taşıyan "Litomobil" aracını icat eden Reiner Haas, kısa süre içinde milyonlar kazanarak zengin olmuştu. Bunun üzerine gençlik hayalini gerçekleştiren Haas, orta çağa ait bir kale satın aldı. Projeye bütün parasını yatırıp ayrıca kredi çeken Haas, sonunda iflas etti.

"Ocak 2004'te evsizdim ve cebimde 80 Euro kalmıştı" diyen Haas, buna rağmen hayata küsmediğini belirterek, "On kilo fazlam vardı ve günde 60 sigara içiyordum. Çökene kadar böyle devam edebilirdim" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Anlattıklarıyla seyircilerin yanı sıra sunucu Günther Jauch'u da şaşkına uğratan Haas, 125 bin Euro barajını geçemedi ve programdan 64 bin Euro ile ayrıldı.

Bu yarışmacının hikayesi şaşırttı

Yaşam hikayesi ile yoğun ilgi gören Reiner Haas, ZDF kanalının yayınladığı bir belgesel programında "dilenci" kılığına girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!