'Aykırı Kumpanya' tam not aldı

Güncelleme Tarihi:

Aykırı Kumpanya tam not aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 01:28

AYKIRI Sorular isimli televizyon programıyla tanınan Enver Aysever'in hazırlayıp sunduğu Aykırı Kumpanya, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde seyirciyle buluştu. Yakın döneme ait sosyal ve siyasal konuların mizahi bir dille sahnelendiği gösteri sonunda Aysever, okurları için kitaplarını da imzaladı.

Haberin Devamı

Yakın geçmişi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan Enver Aysever, Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi'nde Enver Aysever'le Aykırı Kumpanya isimli gösterisini sahneledi. Aysever'in yazıp yönettiği iki perdeden oluşan oyunu; ünlü müzisyen İskender Paydaş, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 300 kişi izledi.

Aykırı Kumpanya tam not aldı

Çiğdem Erken'in piyanoyla eşlik ettiği gösteride Aysever; zaman zaman orkestradaki davulun da başına geçti. Güncel olayların hicivle anlatıldığı, siyasilerin esprili dille eleştirildiği gösteri iki saat sürdü. Oyunu izleyenler gösteriyi uzun süre alkışladı. Gösterinin ardından Aysever, okurları için kitaplarını imzaladı.
Aykırı Kumpanya tam not aldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!