Barışma teklifini kabul etmeyen eşini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Barışma teklifini kabul etmeyen eşini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 08:48

İZMİR’in Konak İlçesi’nde Fatih G. kendisinden boşanmak isteyen ve ayrı yaşayan eşi Alev G.'yi (33) barışma teklifini kabul etmediğini ileri sürerek 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Haberin Devamı

Olay, dün öğle saatlerinde Gültepe Semti’nde meydana geldi. Alev G. şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Fatih G. ile birlikte kaldığı evden ayrılarak kardeşinin yanında yaşamaya başladı. Fatih G. boşanma davası açan eşi Alev G. ile barışmak istedi. Alev G.’nin kardeşinin evine giden Fatih G. yeniden barışmak için evin önünde eşiyle konuşmaya başladı. Bir süre sonra çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olumsuz yanıt alınca çılgına dönen Fatih G. belinden çıkardığı bıçakla Alev G.’yi 17 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Fatih G. minibüsle kaçtı.

Eve geldiği sırada kardeşini kanlar içerisinde bulan Sibel Ş., durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından Alev G. ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Alev G. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alev G.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Haberin Devamı

Polis, olaydan sonra kaçan zanlı Fatih G.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!