Caner Erkin'de büyük şüphe

Güncelleme Tarihi:

Caner Erkinde büyük şüphe
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 06:26

Dün akşam arkadaşlarıyla gittiği kafeteryada bayılan ve hastaneye kaldırılan Fenerbahçeli Caner Erkin, doktor kontrolü ve tahliller sonrasında taburcu edildi. Olayın video görüntüsünde Caner'in burnundan kan geldiği dikkat çekerken, esas mesleği tıp doktorluğu olan yorumcu Ahmet Çakar, durumu şüpheli buldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de dün akşam şok bir olay yaşandı... Sarı lacivertli takımın yıldız futbolcularından Caner Erkin'in, arkadaşlarıyla gittiği bir kafeteryada bayıldı ve hastaneye kaldırıldı. Liv Hospital'da yapılan doktor kontrolü ve tahliller sonrasında olumsuz bir duruma rastlanmadığı bildirildi ve futbolcu taburcu edildi.

Ancak Ortaköy'deki kafeteryada yaşanan olayda çok önemli bir ayrıntı dikkat çekti... Arkadaşlarının bulunduğu masaya gelip oturan Caner bir ara elini başına götürdü ve ondan sonra avucunun içine baktı. Avucunda kan olduğunu gören Caner, sonrasında bayıldı ve çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından ortaya atılan ilk iddiada Caner'in kafeteryada başını bir yere çarptığı ve kanadığı ifade edildi. Ancak, kamera görüntüleri dikkatle incelendiğinde Caner masaya oturduktan sonra arkadaşlarının son derece normal bir surat ifadesine sahip olduğu görülüyor. Yani her şey normal. Caner masaya oturduktan birkaç saniye sonra elini yüzüne götürüyor ve ondan sonra olanlar oluyor.

Haberin Devamı

CANER ERKİN AVUCUNUN İÇİNE BAKTIKTAN SONRA BAYILDI

BURUNDAN KAN GELMESİNİN SEBEPLERİ NEDİR?
Kanama çok farklı nedenlerden kaynaklanabilir. Kan pıhtılaşmasına sebep olan hastalıklar ve yüksek tansiyon en önemli nedenler arasında yer alır. Nezle, sinüzit gibi iltihaplanmalar, buruna alınan darbeler ve tümörlerde kanamalara yol açabilir. Kanama sonrasında mutlaka doktora gidilerek muayene olmak gerekir

AHMET ÇAKAR: BU İŞTE BİR İŞ VAR! CANER'İN İÇTİĞİ ŞEYİN İÇİNDE...

FENERBAHÇE TAKIM DOKTORU BURAK KUNDURACIOĞLU: SORUN YOK
Fenerbahçe Futbol Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu da gece 00.00 sularında FBTV'ye telefonla bağlanıp, Caner Erkin'in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Takımla birlikte Bayburt'ta bulunan Kunduracıoğlu, telefonla hastane yetkililerinden bilgi aldığını belirtip şunları söyledi:
"Hastanede uzman ekipler tarafından Caner'e tahliller yapılıyor. Bu arada baygınlık sırasında kafasını da vuruyor. Bu yüzden beyin tomografisi de çekiliyor. Hiçbir sorun yok. Caner'le de doktorlarla da konuştuk sıkıntı yok. Korkulacak bir durum yok."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!