Engel tanımadılar

Güncelleme Tarihi:

Engel tanımadılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 01:18

Mebuskent’teki parkurda düzenlenen Mahalli Off-Road Kupası 3. Yarışı’na off-road tutkunlarının ilgisi büyük oldu.

Haberin Devamı

Ankara Doğa Sporları Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından düzenlenen Mahalli Off-Road Kupası 3. Yarışı’na Karadeniz Off-Road Kulübü, Trakya Off-Road Kulübü, Atmaca Doğa Sporları Kulübü, Ankara Model Uçak Kulübü, Volkswagen Fun Club, Balık Adam Kulübü, Ankara Bisikletliler Ortak Platformu gibi spor platformları da katılarak destek verdi. İzleyiciler ise bir taraftan mangal yakarken, diğer taraftan da yarışmayı takip etti.

CADDEYE DEĞİL PİSTE ÇIKIN

Bu yarışın sezonun son yarışı olduğunu belirten ANDOFF Yarışma Direktörü Cafer Sarıaltın, “Yarışmanın amacı tüm doğa sporu ve otomobil tutkunlarını buluşturmaktı. Yarışmada toplam 24 araç start aldı. 4 turdan oluşan 4 etabımız var. Güvenli bir yarışma düzenlediğimizi göstermek istiyoruz. Cadde ve sokaklarda yarışanları pistlere davet ediyoruz. Gelip burada araçlarımızın takla atmasına rağmen ne kadar güvenli yarıştıklarını görsünler” dedi.
Nefes kesen yarışları büyük heyecanla takip eden seyirciler ise yarışların daha sık yapılmasını istedi. Final yarışlarının ardından genel klasmanda Yunus Ayhan ilk sırada yer aldı. Pilotlardan Ahmet Ünlü ikinciliği, İsmail Ayhan da üçüncülüğü elde etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!