CHP İstanbul'da görev değişimi

Güncelleme Tarihi:

CHP İstanbulda görev değişimi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 15:52

CHP'de yaklaşık 3.5 yıldır İstanbul İl Başkanı olarak görev yapan Oğuz Kaan Salıcı bugün bu görevinden istifa etti. İstifa gerekçesi olarak 2015'de yapılacak olan genel seçimlerde "milletvekili adaylığını" gösteren Salıcı'nın yerine ise Murat Karayalçın'ın atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

CHP kulislerine göre, CHP Merkez Yönetim Kurulu Çarşamba günü yapacağı toplantıda, Salıcı'nın istifasıyla boşalan İstanbul il başkanlığına kimin getirileceğini görüşecek. CHP Genel Merkez kulislerinde bu kişinin Karayalçın olacağı ifade ediliyor.

KARAYALÇIN DA TWİTTER'DEN İSTANBUL MESAJI VERDİ

Murat Karayalçın da, İstanbul İl Başkanlığı konusunda Twitter'dan mesaj verdi.
Karayalçın, cumartesi günü yayınladığı Twitter mesajında şöyle dedi;
"İnsanlık için, ülkemiz ve ayrımsız bütün yurttaşlarımız için çalışmaya, üretmeye, paylaşmaya İstanbul'da devam edeceğiz".

CHP GENELGE YAYINLAMIŞTI

CHP yönetimi, milletvekili olmak isteyen örgüt yöneticilerinin 25 Aralık'a kadar istifa etmeleri gerektiğine ilişkin bir genelge yayınlamıştı.

İSTİFASINI TWITTER'DAN DUYURDU

Haberin Devamı

Salıcı, CHP İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifasını Twitter üzerinden duyurdu.

Salıcı, şunları yazdı:
Büyük onur duarak gerçekleştirdiğim CHP İstanbul İl Başkanlığı görevimden milletvekili adayı olacağım için istifa ediyorum.
3,5 yıldır benimle birlikte partimizin iktidarı için gecesini gündüzüne katan, AKP'ye karşı mücadele eden yol arkadaşlarıma teşekkür ederim
Bundan sonra da partimizin her kademesinde çalısmaya ve demokrasi için haklı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğim.
Partimizin İstanbul'daki iktidar koşusunda bayrağı devralacak yeni İl Başkanı'na yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilerim.

CHP İstanbulda görev değişimi
Oğuz Kaan Salıcı istifa etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!