Üç yaralı araçta sıkıştı

Güncelleme Tarihi:

Üç yaralı araçta sıkıştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 01:16

Başkent’te bir minibüsün MOBESE direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralıları sıkıştıkları yerden sağlık ekipleri çıkardı.

Haberin Devamı

Kaza, gece saatlerinde Keçiören ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Talip Yıldız idaresindeki 06 AY 6812 plakalı minibüs, sürücü Bağlarbaşı Mahallesi Bursa Caddesi üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybedince önce orta refüjdeki kaldırım taşlarına, ardından da göbekte bulunan MOBESE direğine çarptı. Kazada araç sürücüsü Talip Yıldız ile araçta bulunan Kenan Demirhan ve Vedat Taşdemir yaralandı. Minibüsün çarptığı direk eğilirken, MOBESE kamerası ise kullanılamaz hale geldi.
MOBESE görüntülerini takip eden polis ekipleri, Bursa Caddesi’nde bulunan kameranın devre dışı kalması sonucu kazayı fark etti. Olay yerine gelen polis memurları, direğe çarpan otomobilin içinde sıkışan 3 kişiyi görünce itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, hummalı bir çalışmayla yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Yaralılardan 2’si olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, 1 yaralı ise Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!