Avrupa Ligi'ndeki rakiplerimiz belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Avrupa Ligindeki rakiplerimiz belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 13:40

UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci turda mücadele edecek Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. Siyah beyazlılar İngiliz devi Liverpool'la eşleşirken, Trabzonspor, İtalyan temsilcisi Napoli ile eşleşti.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi 2. tur kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi.32 takımın yer aldığı kura çekiminde Beşiktaş seri başı olarak 1. torbada yer aldı.Siyah beyazlılar İngiltere takımlarından Liverpool ile eşleşti. Bir diğer temsilcimiz Trabzonspor ise kuraya 2. torbadan girdi ve İtalyan takımı Napoli ile eşleşti.

Aynı ülkenin takımlarıyla ile aynı gruptaki takımlar, birbirleriyle eşleşmediği 2.turda ilk maçlar 19 Şubat 2015'te, rövanşlar ise 26 Şubat'ta oynanacak. Avrupa Ligi'nin final maçına da, 27 Mayıs 2015'te, Polonya'nın Varşova kentinde bulunan Ulusal Stadyum ev sahipliği yapacak.



İŞTE EŞLEŞMELER

LIVERPOOL - BEŞİKTAŞ

TRABZONSPOR - NAPOLI
Young Boys-Everton
Torino - Atletyico Bilbao
Sevilla - Borussia Mönchengladbach
Wolfsburg - Sporting Lizbon
Ajax - Legia Varşova
Aalborg - Club Brugge
Anderlecht - Dinamo Moskova
Dnipro -Olympiakos
Guingamp - Dinamo Kiev
Villarreal - Salzburg
Roma - Feyenoord
PSV - Zenit
Tottenham - Fiorentina
Celtic - Inter

Çekilişte seribaşı kulüpler, 19 ve 26 Şubat 2015'te yapılacak maçların ikincisini sahasında oynayacak.

TRABZONSPOR BAŞKAN YARDIMCISI ABDİ SERDAR ÜSTÜNSALİH: "AMACIMIZ FİNAL"

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, UEFA Avrupa Ligi 2'nci turunda İtalya'nın Napoli takımıyla eşleşmeleri konusunda, "Aklımızdan Feyenoord geçiyordu. Rakip farketmez. Amacımız final oynamak" dedi.

"SOĞUK İKLİM TAKIMI İSTEMİYORNDUK"
İsviçre'deki kura çekimine katılan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, eşleştikleri Napoli'yi yakından tanıdıklarını belirtirken şunları söyledi:
"Napoli de Trabzon'a çok benzeyen bir şehir. İtalya'nın önemli bir takımı. Bir şehir takımı. Biz de Trabzon'un takımıyız. Amacımız finale yürümek. Rakip ismi bu hedef yolunda farketmiyordu bizim için. Çıkıp futbolumuzu oynayıp Varşova'ya tekrar gitmek istiyoruz. Legia maçı için Varşova'ya soğuk bir havada gittik. Bu kez sıcak bir Mayıs gününde Varşova'ya gitmek istiyoruz. Kura öncesinde soğuk iklim takımı olsun istemiyorduk."

"İTALYAN TAKIMLARINI TANIYORUZ"
Üstünsalih, son olarak, "İtalyan takımlarını tanıyoruz. Performans olarak da bize benzeyen bir rakip çektik. Eşleşmeden inşallah alnımızın akıyla çıkarız" diye konuştu.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA LİVERPOOL BEŞİKTAŞ CAPSLERİ COŞTU! İŞTE O KARELER

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!