Aşkta son 12 yılın en güzel dönemi

Güncelleme Tarihi:

Aşkta son 12 yılın en güzel dönemi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 12:48

2015 Koç burcuna neler getirecek? Aşk? İş? Para?

Haberin Devamı

Burcun özellikleri:

Element: Ateş

Niteliği: Öncü

Yönetici Gezegeni: Mars

Değerli taşı: Elmas

Zıt burcu: Terazi

Felsefesi: Girişim, başlangıç

Uyumlu burçları: Aslan, Yay

Finansal olarak uyumlu burcu: Boğa

Evlilik veya ortaklık burcu: Terazi

Birlikte iyi vakit geçirdiği burç: Aslan

Koç burcu ünlüleri:Fatih Sultan Mehmet, Russel Crow, Sakıp Sabancı, Zeki Alasya, Cem Karaca, Okan Bayülgen, Kayahan, Nurgül Yeşilçay, Serenay Sarıkaya, Bengü, Lady Gaga, Vincent Van Gogh, Charlie Chaplin, Johann Sebastian Bach, Descartes

Sevgili Koçlar, 2011 yılından beri burcunuzda bulunan Uranüs hayatınızın pek çok alanında sizi değişime zorluyor. Evlilikler, boşanmalar, en oturmuş iş hayatında dahi radikal değişiklikler, sektör, görev veya yer değişimleri ya da aile içerisinde göz ardı edilmesi zor olan dönüşümler, taşınmalar v.b. Neyse ki, burçlar ailesinin stabil ve monoton yaşamdan hiç hoşlanmayan bir üyesisiniz. Değişim rüzgarları bocalamanıza neden olmak yerine kendinizi pek çok konuda daha özgür ve yüklerden arınmış hissetmenize neden oluyor. Bu yıl da, Uranüs yine sizin burcunuzda olacak. Değişim devam ediyor, ama bu sefer geçen yıllarda olduğu kadar sert geçişler yaşanmayacak ve değişikliğin tadına varmanızı sağlayacak türden şeyler olacaktır( Mart doğumlular rahat nefes alabilirler, bu yıl 1- 15 Nisan arası Koç’lar daha fazla etkileniyor Uranüs’ten). Uranüs, beklenmedik gelişmeler ve icatlar gezegenidir. Diğerleri birkaç yıldır sizi anlaşılmaz veya değişken olarak adlandırsa da, siz sadece sizi sınırlayan ve kısıtlayan kişiler dahil, her şeyden uzaklaşmaya çalışıyorsunuz. Kendinizi, dış görünüşünüzü, yaşam tarzınızı, yaşam felsefenizi yeniliyorsunuz. Sadece, değişime direnenler değişimden zarar görür. Oysa, değişim kabuk değiştirmek ve yenilenmek anlamına gelir. Evet Sevgili Koç, 2015’te kabuklarını atmaya devam ediyorsun. Ancak, burada bitmiyor, ne dedik, Uranüs aynı zamanda icatlar gezegenidir ve sana türlü çeşitli yeni fikir ve girişim için yaratıcılık verecektir. Birkaç yıldır neler yapabildiğine bak kendinle gurur duyacaksın.

Bu etkinin tek olumsuz tarafı, Oğlak burcundaki Plüton’un Koç’ a sert etkisi. Bu durum, bu iki etkin gezegenin birbirine direkt açı yaptığı dönemlerde, gerilime, ufak tefek sakarlıklara kazalara, otorite konumundaki kişilerle(patron, yönetici, kariyerinizi ilgilendiren güçlü kişiler, baba eş v.b) kuvvetli tartışmalara, kariyer veya toplum içindeki imajınızı ilgilendiren konularda zorlanmalara v.b sebep olması, yani ani tepkiler vermekten kendinizi alıkoyabilirseniz, beklenmedik tepki veya gelişmeler karşısında kontrollü olursanız ya da hareketlerinizin sonuçlarını doğru hesaplarsanız, her şey değişimin yenileyen enerjisiyle daha da güzel olacaktır. Ancak, kontrollü olmak şart. Bu yıl özellikle, 2-8 Nisan arası doğumlu Koç’lar Pluton’un değiştirici dönüştürücü etkisini daha fazla hissedebilirler ve 2016’ya güçlenmiş olarak çıkabilirler.

Aşkta son 12 yılın en güzel dönemi

Geçtiğimiz Temmuz ayının 3.haftasında, aşk ve yaratıcılık evinize giren şans, bolluk ve fırsatlar gezegeni Jüpiter önümüzdeki Ağustos ayının üçüncü haftasına kadar, son 12 yılın en doyurucu aşklarını, mevcut ilişkinizde en romantik anları, keyifli yurtdışı seyahatlerini ya da yaratıcılık gerektiren işleriniz açısından bakıldığında keyifli fikir, plan veya projeleri gündeminize taşıyor. Aynı zamanda, çocuk sahibi olmak isteyen Koç’ların bu istekleri gerçek olabilir veya çocuklarını ilgilendiren sevindirici haberler ve olaylar yaşayabilirler bu yıl içerisinde. Hiçbiri olmazsa, yılın (ki geçtiğimiz Temmuz sonu başlamıştı) son derece eğlenceli aktivitelerle geçeceğinden ya da yeni hobiler edineceğinizden emin olabilirsiniz. Tam bir parti havasındasınız! Kendinize güveniniz de artıyor.

UNUTULMAZ BİR YAZ!

Yılın bu alanlarda, en keyifli zamanları 4 Haziran- 18 Temmuz ve 31 Temmuz – 9 Ekim aralığı. Bu kadar kişi tarafından ilgi görmek sizi şaşırtabilir, bekar Koç’lar birden fazla kişiyle aynı an da flört etmemeye çalışmalılar. Bu kadar çok insan tarafından ilgi görmek, artan davetler ve keyifli aktiviteler bu alanlarda yaz aylarının unutulmaz olmasını sağlayacaktır. Evli veya devamını http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/niobe_141 linkinden takip edebilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!