UEFA Avrupa Ligi kura çekimi (Beşiktaş - Trabzonspor) hangi kanalda | NTVspor canlı yayın izle

Güncelleme Tarihi:

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi (Beşiktaş - Trabzonspor) hangi kanalda | NTVspor canlı yayın izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 12:37

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 2. Tur kura çekimi bugün İsviçre'de yapılacak. Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri (15 Aralık Pazartesi) saat 14.00'te belli olacak. Kura çekimini D-Smart ve NTVSpor yayınlayacak. (UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman UEFA kura çekimi saat kaçta hangi kanalda?)

Haberin Devamı

UEFA'nın Nyon kentindeki merkezinde gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 13.00'te başlayacak. Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından TSİ 14.00'te UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci turda mücadele edecek Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Beşiktaş ve Trabzonspor'un, eleme turunda karşılaşacağı muhtemel rakipleri belli oldu. Eleme turu formatına göre, 12 grubu lider olarak tamamlayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3. olarak Avrupa Ligi'ne giden 8 takım arasında en iyi 4 dereceyi elde eden ekipler seribaşı olarak yer alacaklar.

UEFA AVRUPA LİGİ’NDE BÜYÜK GÜN

Beşiktaş ve Trabzonspor’un 2. tur rakipleri belli olacak. Beşiktaş kuraya seri başı olarak katılacak. Trabzonspor ise ikinci torbada yer alacak. 14.00'te başlayacak kura çekimini D-Smart ve NTVSpor yayınlayacak.

Haberin Devamı

UEFA Kura çekimini izlemek için TIKLAYINIZ

Beşiktaş'ın karşılaşacağı rakipleri arasında Anderlecht, Ajax, Liverpool ve Roma da yer alıyor. Avrupa Ligi’nde L Grubu’nda 2. olan Trabzonspor ise ikinci torbadan kuraya katılacak. Bordo mavililer, ya Devler Ligi’nden gelen Olympiakos, Sporting, Athletic Bilbao ve Zenit’le ya da Avrupa Ligi gruplarında ilk sırayı alan takımlardan biriyle karşılaşacak. Kura çekiminde seribaşları, 19 ve 26 Şubat’taki maçların 2.’sini sahasında oynayacak. Ülkemizi Uefa kupasında temsil eden Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri belli oluyor Kura çekimlerine Seri Başı olarak katılacak olan Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri.

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi (Beşiktaş - Trabzonspor) hangi kanalda | NTVspor canlı yayın izle

BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL RAKiPLERİ
Liverpool
Roma
Anderlecht
Ajax
Villarreal
Sevilla
Torino
Celtic
PSV
Dnipro
Wolfsburg
Young Boys
Aalborg
Guingamp

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi (Beşiktaş - Trabzonspor) hangi kanalda | NTVspor canlı yayın izle

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL RAKiPLERİ
Olympiakos
Sporting
A.Bilbao
Zenit
M’Gladbach
C.Brugge
Salzburg
D.Moskova
Feyenoord
İnter
Everton
Napoli
D.Kiev
Fiorentina

Haberin Devamı

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ
Galatasaray'ın elenmesiyle Türk temsilcisinin kalmadığı "Devler Ligi" ikinci tur kura çekimine ise gruplarını ilk sırada bitiren Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid (İspanya), Monaco (Fransa), Borussia Dortmund, Bayern Münih (Almanya), Chelsea (İngiltere) ve Porto (Portekiz) seribaşı olarak katılacak.

Aynı ülkeden takımların eşleşemeyeceği ikinci tur kura çekimine, Juventus (İtalya), Basel (İsviçre), Bayer Leverkusen, Schalke 04 (Almanya), Arsenal, Manchester City (İngiltere), Paris Saint-Germain (Fransa) ve Shakhtar Donetsk ikinci torbadan katılacak.

Avrupa Ligi eleme turu formatına göre, 12 grubu lider tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3'üncü olarak Avrupa Ligi'ne giden 8 takım arasında en iyi 4 dereceyi elde eden ekipler seribaşı olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!