Ahu Yağtu'dan yılbaşı önerileri

Güncelleme Tarihi:

Ahu Yağtudan yılbaşı önerileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 01:18

AdL'nin 2014-15 marka yüzü Ahu Yağtu, yeni yıl öncesi İzmirli moda severlerle buluşarak, yılbaşına dair stil önerilerinde bulundu. Yoğun ilgi gören ünlü model hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Moda dünyasının ünlü isimlerinden oyuncu ve sunucu Ahu Yağtu Forum Bornova'daki adL mağazasında İzmirli kadınlarla buluştu. Yağtu, adL'nin yeni yıl şıklığını, pul, payet, strech kumaşları ve gold, siyah ve antrasit renkleriyle anlattığını dile getirdi. Yeni yılda adL ile kadınlar partiye giderken strech elbiseleriyle cesur olduğu kadar, uzun tuvaletleriyle romantik ve gizemli olmanın zarifliğini yaşayacağını söyledi.

Ahu Yağtudan yılbaşı önerileri

Etkinliğe katılan adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık ise, yılbaşı alışverişi için kadınların önce kendi vücut tipine sonra da gideceği yere göre seçim yapması gerektiği vurguladı. adL ve night zoom koleksiyonu içersinde bu yılbaşına yönelik oluşabilecek tüm ihtiyaçlara verilebilecek çok güzel cevaplar bulunduğunu dile getirerek 2015 yılında stilin ve şıklığın ön plana çıkacağı iyi bir sene diledi.

Ahu Yağtudan yılbaşı önerileri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!