Enver Yücel’e, UNCA ödülü

Güncelleme Tarihi:

Enver Yücel’e, UNCA ödülü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 10:30

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon’un himayesinde düzenlenen UNCA Ödülleri 16 Aralık Salı günü veriliyor. Bu yıl ödül alacak isimler arasında Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel de yer alıyor.

Haberin Devamı

Yücel’e dünya çapında eğitime sağladığı katkılar sebebiyle BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon tarafından ‘Küresel Eğitime Katkı Ödülü’ verilecek. Enver Yücel, dünyada bu dalda ödül alan ilk isim olacak. 16 Aralık Salı akşamı New York’ta düzenlenecek ödül törenine BM yetkililerinin yanı sıra, çok sayıda siyasetçi, diplomat, sanatçı ve gazeteci katılacak. Ayrıca gecede dünyanın dört bir yanından gelen gazeteciler için Elizabeth Neuffer Memorial Prize, Ricardo Ortega Memorial Prize, Prince Albert II of Monaco and UNCA Global Prize ve United Nations Foundation Prize ödülleri verilecek.
Önceki yıllarda farklı dallarda ödül kazanan isimler arasında Bill Clinton, Sir Richard Branson, Angelina Jolie, Ted Turner, Nicholas Cage, Mira Sorvino, John Prendergast, Arnold Schwarzenegger gibi isimler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!