Ulan İstanbul 26. bölüm özeti izle | Kanal D canlı yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul 26. bölüm özeti izle | Kanal D canlı yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 10:20

Ulan İstanbul, 15 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak 14. Bölümü ile ekranlara geliyor. Ulan İstanbul 14-5. Bölümünde Nevizadelerin karşısında gerçek bir düşmanları var. Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım ve Caner Özyurtlu’nun paylaştıkları, yönetmen sandalyesinde Murat Onbul’un oturduğu pazartesi günlerinin fenomen dizisi bu sefer hüzün dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Haberin Devamı


Ulan İstanbul 22. yeni bölümüyle 17 Kasım pazartesi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazır. Nevizadeler bu defa iddiaya girme konusunda oldukça takıntılı bir kişiyi dolandırma peşinde. Tabi girdiği iddiaların hepsini kazanamayacak olan çete, bakalım şeytanın bacağını ne zaman kıracak?


Maşuka artık iş hayatına atılmaya karar verir ve mahalledeki kuaför dükkânını devralmak için girişimde bulunur. Ancak Haldun operasyonunda çetenin planları yolunda gitmez ve faka basarlar. Bahadır ve Tuncer Kandemirleri kurtarmak için harekete geçerlerken ekip, Yaren’in kaçırılmasıyla sarsılır.

KANAL D CANLI YAYIN AKIŞI

YAREN NEREDE?

Ellerinde hiçbir ipucu olmadan çaresizce Yaren’i aramaya çalışan ekibin imdadına yine Ceyhun yetişir. Kamera kayıtlarına ulaşan Bahadır da Yaren’e az da olsa yaklaşmayı başarır. Kandemir ise, başlarındaki belanın sandıklarından çok daha büyük olduğunu fark eder.

Haberin Devamı

Ulan İstanbul 26. bölüm özeti izle | Kanal D canlı yayın akışı

SON PİŞMANLIK NEYE YARAR

Zeynep yaptığı muhbirlikten vicdan azabı duysa da, ekip ile ilgili her şeyi tüm detaylarıyla Firuz’a anlatır. Zeynep’i yanlarına alan Kandemir ve ekibi ise peşlerindeki düşmanın farkında olmadan yeni operasyon hazırlığına girişirler.

KARADAYI 26. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

HEDEF’TE HALDUN KUNT VAR!

Bu sefer gıda sektörüne el atan ekip, Gıdak Tavukçuluğun sahibi Haldun Kunt’a dersini vermek için kolları sıvarlar. Çete, Haldun’u en büyük zaafı olan kumar alışkanlığından özelliklede at yarışı düşkünlüğünden vurmaya çalışır. Geçtiğimiz bölümlerde ‘Sabah ezanının ne zaman okunduğunu en iyi müminler ve hırsızlar bilir’ deyip duran kapı komşuları Hayati’yi yeni bölümde karsı yakasını çocuk yapmak için bırakmayacak. Hayati’nin (Seslendirme sanatçısı ve tiyatrocu Beyti Engin 18 Eylül 1981 Çanakkale doğumlu) yeni bölümde çekeceği var gibi gözüküyor.

BAKMADAN GEÇME!