Göz boyadılar

Güncelleme Tarihi:

Göz boyadılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 04:11

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Nişantaşı’nda eski başkan Mustafa Sarıgül dönemindeki gibi yılbaşı hazırlıkları ve eğlencesinin olmamasına ilişkin eleştirilere cevap verdi. İnönü, Sarıgül döneminde kaynakların çarçur edilip belediyenin ağır borç yükü altına sokulduğunu belirtti.

Haberin Devamı

İnönü yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Eğer Şişli Belediyemiz ağır borç yükü altında bulunmasaydı, çok daha coşkulu programlar düzenler, coşkulu eğlence ortamlarını paylaşmanız için her tür olanağı önünüze sererdik. Ancak yıllarca kırmızı halı ve süs lambalarıyla halkımıza göstermelik bir şaşaa sunulurken kamu kaynakları çarçur edilmiş, belediyemiz ne yazık ki ağır bir borç yükü altına sokulmuştur.

YANLIŞI SÜRDÜRMEM

Milyonlar harcanmış; sizin milyonlarınız, size hizmet için, çocuklarınızın eğitimine katkı için, yürüdüğünüz yollara, yaşadığınız semtlere bakım için ayrılmış olan paralar ne yazık ki gözünüzü boyamak üzere birkaç günlük eğlence için kırmızı halılara ve lambalara harcanmış. Hizmet sözüyle bu makama geldim. Durum böyleyken aynı yanlışlara devam etmeye ne kişisel olarak vicdanım ne de sahip olduğum politik ve ideolojik anlayış izin vermemektedir. Eğer isterseniz geliniz, Nişantaşı eğlence geleneğimizi imece yöntemiyle gerçekleştirelim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!