Trabzonspor moral arıyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor moral arıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2014 17:39

Son 3 resmi maçından galibiyet alamayan Trabzonspor, yarın akşam Hüseyin Avni Aker'de ağırlayacağı komşu ilin takımı Çaykur Rizespor karşısında moral arayacak.

Haberin Devamı

Ersun Yanal'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından çok iyi bir çıkış yakalayan Trabzonspor, oynadığı Galatasaray, Metalist Kharkiv ve Gençlerbirliği'ni farklı skorlarla yendikten sonra düşüşe geçmişti. Bordo mavili takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü beraberliğinin ardından Beşiktaş ve Legia Varşova karşısında aldığı yenilgilerle şaşkınlık yarattı.

Ersun Yanal ve futbolcuları, Çaykur Rizespor karşısında yeniden galibiyet serisine başlamayı amaçlıyor. Ersun Yanal'ın Çaykur Rizespor karşısında sakatlıkları bulunan Waris, Papadopoulos ve Yusuf'a görev vermesinin beklenmediği, bu oyuncuların durumunun yarın yapılacak son kontrollerde belli olacağı bildirildi.

Beşiktaş maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Musa Nizam da maç kadrosunda olmayacak. Musa'nın yerine sol kanatta İshak Doğan'ın oynatmayı planlayan Ersun Yanal'ın Belkalem–Aykut ikilisine yine savunmanın göbeğinde görev vereceği öğrenildi.

Haberin Devamı

ÇAYKUR RİZESPOR İLE 29'UNCU RANDEVU
Trabzonspor ile Ç. Rizespor yarın oynayacakları maç ile ligde 29'uncu kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 28 maçta bordo mavililerin 17, Çaykur Rizespor'un 4 galibiyeti bulunuyor. 7 karşılaşmada 2 takım yenişemedi. Trabzonspor attığı 53 gole karşılık, kalesinde 18 gol gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!