Özge Ulusoy: Her şey ortada zaten

Güncelleme Tarihi:

Özge Ulusoy: Her şey ortada zaten
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2014 16:17

Hacı Sabancı'yla olan aşkı doludizgin bir şekilde devam eden manken Özge Ulusoy, erkek modası ve aşk hayatı hakkında açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Eski manken Hana Manafzade'nin sahip olduğu Hana Güzellik Merkezi'nin açılışına katılan Özge Ulusoy, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"ERKEK DEDİĞİN ERKEKLİĞİNİ BOZMAMALI"
Açılış öncesi ayaküstü soruları yanıtlayan Özge Ulusoy, ayağının uğurlu olduğunu söyleyerek, ''Taksiye bile bindiğimden benden sonra hep havaalanı müşterisi alırlar. Bir arkadaşıma cüzdan alırım, o sene çok kazancı olur. Arkadaşımın yerine de ayağım uğurlu gelecek eminim'' dedi.

Bir dönem aklında böyle bir mekan açmak olduğunu belirten Özge Ulusoy, ''Şimdi kendi koleksiyonlarım çıktığı için 2'nci bir mesleğim oldu doğrusu. Hatta erkek modellerine de el atmayı düşünüyorum'' dedi. Erkeğin erkek gibi giyinmesinden taraftar olduğunu belirten Ulusoy, ''Taytı hiç bir erkeğe yakıştırmamışımdır. Erkek dediğin erkekliğini bozmamalı. Tarzını beğendiğim isimler arasında Murat Boz, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ geliyor'' dedi.

Özge Ulusoy: Her şey ortada zaten

Özge Ulusoy ve Hana Manafzade...

"SEVDİĞİM İNSANIN TARZINA PEK MÜDAHALE ETMEM"
Söz konusu sevgilisi Hacı Sabancı'ya gelince ise sessizliğe bürünen Özge Ulusoy, ''Sevdiğim insanın tarzına pek müdahale ettiğim söylenemez. N’olur bana özel hayatımı sormayın her şey ortada zaten'' dedi.

Özge Ulusoy: Her şey ortada zaten

Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!