Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri yarın belli oluyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş ve Trabzonsporun rakipleri yarın belli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2014 14:32

Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakiplerini de belirleyecek UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ikinci tur maçlarının kura çekimi yarın UEFA'nın Nyon kentindeki merkezinde gerçekleştirilecek. Şampiyonlar Ligi kura çekimi TSİ 13.00'te başlayacak, 14.00'te ise UEFA Avrupa Ligi ikinci tur kuraları çekilecek.

Haberin Devamı

Avrupa Ligi'nde 12 grubu lider tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3'üncü olarak Avrupa Ligi'ne giden 8 takım arasında en iyi 4 dereceyi elde eden ekipler seribaşı olacak. Gruplarını 2'nci bitiren 12 takım ve Şampiyonlar Ligi'nde en kötü 4 dereceyi alan üçüncüler ise 2'nci torbadan kura çekimine katılacak. 32 takımın mücadele edeceği eleme turunda, aynı gruptan gelen ya da aynı ülkenin federasyonuna bağlı takımlar eşleşemeyecek.

C Grubu'nu, Tottenham'ın önünde lider bitiren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden gelen Liverpool, Roma, Anderlecht, Ajax veya Avrupa Ligi'nde gruplarını 2'nci bitiren Villarreal, Sevilla, Torino, Celtic, PSV Eindhoven, Dnipro, Wolfsburg, Young Boys, Aalborg, Guingamp takımlarından biriyle karşılaşacak.

L Grubu'nda Legia Varşova'nın arkasında 2'nci olan Trabzonspor ise "Devler Ligi"nden gelen Olympiakos, Sporting Lizbon, Athletic Bilbao, Zenit ya da Avrupa Ligi gruplarında ilk sırayı alan İnter, Borussia Mönchengladbach, Club Brugge, Salzburg, Dinamo Moskova, Feyenoord, Everton, Napoli, Dinamo Kiev, Fiorentina takımlarından birinin rakibi olacak.

Çekilişte seribaşı kulüpler, 19 ve 26 Şubat 2015'te yapılacak maçların ilkini deplasmanda, ikincisini sahasında oynama avantajı yaşayacak.

Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçları ise 17-18 Şubat, rövanşları 24-25 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!