Trabzonspor moral bulmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor moral bulmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2014 12:06

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Trabzonspor, komşu kentin takımı olan rakibini yenerek moral bulmak istiyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Ersun Yanal'ın göreve başlamasının ardından Galatasaray'ı 3-0, UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv'i sahasında 3-1, Gençlerbirliği'ni de 4-1 mağlup ettikten sonra düşüşe geçerek son 3 resmi maçta 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, yeşil-mavili takım karşısında kazanarak kötü gidişatını durdurmayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası'da Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan, ligde Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de Legia Varşova deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle dönen bordo-mavililer, Çaykur Rizespor karşısında bir yara daha alarak zirveden kopmayı istemiyor.

Bordo-mavili takımda Musa Nizam, kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Waris, Papadopoulas ve Yusuf Erdoğan'ın da sakatlıkları bulunuyor.

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor karşısına Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Aykut Demir, İshak Doğan, Medjani, Özer Hurmacı, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz ve Cardozo muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!