Merkez üssü Kartal

Güncelleme Tarihi:

Merkez üssü Kartal
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 00:59

İSTANBUL Kartal’da ‘Gökdeniz Kartal’ konut projesini hayata geçiren Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortaklığı, Kartal sahil bandıyla ilgileniyor. Bölgede 600 konutluk yeni proje yapacak şirket, kentsel dönüşüm görüşmeleri de yapıyor.

Haberin Devamı

KARTAL Esentepe Mahallesi’nde inşa ettiği Gökdeniz Kartal projesi ile yola çıkan Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortaklığı, merkez üssü olarak Kartal’ı seçti. 2 kuleden oluşan ilk projede çalışmaların devam ettiğini belirten Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı, “Bölgeye bağlı tüketici taleplerini iyi analiz ederek, doğru lokasyon, doğru tasarım ve doğru fiyat ile tüketicinin de kazanmasını hedefleyen doğru yatırım projeleri geliştirmeyi hedefliyoruz. Daha geniş ölçekli konut projeleri için, ortaklık olarak geliştirdiğimiz yeni projeler var. Kartal bölgesinde 600 konutluk bir projeye imza atacağız” dedi.

Merkez üssü Kartal


Haberin Devamı

KARTAL’I DÖNÜŞTÜRMEYE TALİP

Özellikle kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde talep topladıklarını belirten Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, Kartal’ı yeniden inşa etmeye talip olduklarını söyledi. İnşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projesinin bölge halkına iyi bir referans olduğunu belirten Ertaş, “Haftada neredeyse 10 farklı kişiyle arsa görüşmesi yapar hale geldik. Bölgede kısa sürede güven oluşturduk ve en çok tercih edilen firmalardan biri olduk. 2015 yılında yine Kartal’ın farklı lokasyonlarında projeler hayata geçireceğiz. Sahil kesimiyle ve alanları 5 bin metrekarenin üzerinde olan arsalarla yakından ilgileniyoruz” diye konuştu.

ADALAR MANZARALI

7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip Gökdeniz Kartal’da, 204 konutun yüzde 25’i satıldı. Yarı olimpik ve çocuk havuzu, fitness, sauna, tenis, basketbol, cafe, TV salonu, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, yaz bahçesi gibi sosyal alanlar ile donatılan projede, her daire için bir araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor. 26 katlı 2 bloktan meydana gelen Adalar manzaralı Gökdeniz Kartal’da, ev sahibi olmak isteyenlere 4 ödeme planı sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!