Eşine hediye etmek için telefon gasp etti

Güncelleme Tarihi:

Eşine hediye etmek için telefon gasp etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 19:47

KARABÜK’ün Safranbolu İlçesi’nde, eşine dokunmatik cep telefonu hediye etmek için farklı günlerde 3 genç kızın cep telefonunu gasp ettiği ileri sürülen 29 yaşındaki M.Ö., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haberin Devamı

Geçen 26 Kasım’da Emek Mahallesi’nde evinin bulunduğu apartmanın önünde gece saatlerinde cep telefonu ile konuşan genç bir kızın, arkadan yaklaşan bir kişi tarafından cep telefonu gasp edildi. Polis, olayla ilgili çalışmasını sürdürürken, 4 Aralık’ta Barış Mahallesi ve 5 Aralık’ta ise Esentepe Mahallesi’nde iki kadının cep telefonu aynı yöntemle çalındı.

Karabük Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda gasp olayına karışan şüphelinin verilen eşkaller üzerinde M.Ö. olduğu tespit edildi. Polis, teknik takip sonucu Kastamonu’da belirlediği M.Ö.’yü takip altına aldı. Dün öğle saatlerinde Karabük’e gelen M.Ö.’nün kullandığı otomobil Karıt Köyü Mevkii’nde durduruldu. Gözaltına alınan M.Ö., emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf etti. İnşaatlarda işçi olarak çalışan ve aile içi şiddet suçundan hakkında daha önce işlem yapılan M.Ö.’nün ifadesinde, "Eşim benden dokunmatik cep telefonu istedi. Gasp ederek aldığım ilk iki telefon tuşlu çıktı. Son telefon ise dokunmatik özellikliydi. Eşime hediye ettim" dediği öğrenildi.

Sorgusunun ardından ’Gasp’ suçundan adliyeye sevk edilen M.Ö., nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!