Yazdan kalma bir gün

Güncelleme Tarihi:

Yazdan kalma bir gün
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2014 01:10

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bir haftadır yağan yağmurun ardından bugün yazdan kalma bir hava vardı. Güneşi görenlere sahile koşup, denize girdi, kafelerde oturup, güneşlendi, bol bol yürüyüş yaptı.

Haberin Devamı

Bodrum'da bir haftadır devam eden yağmurun ardından bugün güneşin yüzünü göstermesi Bodrumlular'a rahat bir nefes aldırdı. Güneşli hava görenler kendilerini sahile attı. Havanın 25, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece olduğu Bodrum'da bazıları denize girerken, kimileri de Kumbahçe Sahili'nde yürüyüş yapıp, sahildeki kafeteryalarda oturmayı tercih etti. Tekne gezintisine çıkıp, balık tutmayı tercih edenlerde çoğunluktaydı.

Yazdan kalma bir gün


Güzel havayı görünce dayanamayıp, denize girdiğini belirten erker kuaförü İsmail Küpelioğlu, "Güneşin keyfini çıkarıyoruz. Deniz de çok güzeldi. Aralık ayında bile denize girebiliyoruz, bundan daha güzel ne olabilir ki" dedi.

Yazdan kalma bir gün

Güneşin tadını balık avlamaya çalışarak çıkaran elektrik teknisyeni Önder Karagöz ise "Oltamızı denize attık kısmetimizi bekliyoruz. Yağmurlu günlerin ardından stresimizi atıyoruz. Tam bir tatil havası var" dedi.
Meteoroloji yetkilileri, güneşli havanın Salı gününe kadar devam edeceği, Çarşamba gününden itibaren ilçenin tekrar yağışlı havanın etkisi altına gireceği bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!