Shoeexpo kokteyli yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Shoeexpo kokteyli yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 13:45

Ayakkabı Yaz Fuarında gelecek yılki SHOEXPO 38'nci Ayyakabı Çanta Fuarı'nın tanıtımı sektör temsilcilerinin katıldığı kokteylle yapıldı.

Haberin Devamı

Kokteyle Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ, İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata, EGEAYSAD Başkanı Şevket Cihan ile İZADER Başkan Yardımcısı Fevzi Gövercin ile firmarın temsilcileri katıldı. EGEAYSAD Başkanı Şevket Cihan Türkiye ayakkabı üretiminin yüzde 38'ini üretmesine karşın İzmir'in hakettiği noktada olmadığını ve yeni fuar alanının sektöre yeni bir heyecan getirdiğini söyledi. Cihan, "Eylül 2015'te çok büyük bir fuar organize etmeyi planlıyoruz. Yurt dışından gelenlerin ulaşımı ekonomi bakanlığı tarafından karşılanacak. İzmir Fuar ve kongreler kenti olacak" dedi.

Shoeexpo kokteyli yapıldı

İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata ise 90 bini kapalı, 150 bin meketrekareye kurulu yeni fuar alanında gerçekleşecek SHOEXPO 2015'le ayyakkabı sektörünün altın yılını yaşayacağını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, başarmak üzere yola çıktıklarını, projeler yaparak fuarlar düzenlediklerini söyledi. Kocaoğlu, "İki gündür konuştuğum katılımcı ve ziyaretçiler daha öncekilere göre çok daha başarılı fuar olduğunu söyledi. Bu bizi azimle yürümeyi teşvik ediyor. SHOEXPO 2015 bütün Türkiye'deki üretici ve satıcıları, tedarikçileri biraraya getirecek ve uluslararası boyutu olacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!