Tweetle gelen 5 bin fidan

Güncelleme Tarihi:

Tweetle gelen 5 bin fidan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2014 01:10

Marmara Park Alışveriş Merkezi, Ege Orman Vakfı ile birlikte örnek bir projeye imza attı. Marmara Park AVM, sosyal medyada başlattığı kampanya ile #gezegen için ağaç dik etiketiyle atılan her tweet için Ege Orman Vakfı'na bir fidan bağışlayacağını ve hedeflerinin 5.000 fidan olduğunu duyurdu. Kampanyaya gösterilen büyük ilgi ile kısa sürede 5 bin fidana ulaşıldı.

Haberin Devamı

Gezegen için ağaç dik projesine doğaseverlerin gösterdiği yoğun ilgi ile proje Twitter'da dünya ve Türkiye gündeminde (Trend Topics) birinci sıraya yükseldi. Gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Marmara Park AVM Müdürü Ozan Canbolat "Farkındalık yaratmak ve en değerli varlığımız olan ormanlarımızın zenginleştirilmesini sağlamak amacıyla yola çıktık. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir ve daha yeşil bir gezegen bırakabilmek umuduyla duyarlı doğaseverlerin yardımlarıyla Ege Orman Vakfı ile birlikte ormanlarımıza 5 bin ağaç kazandırdık. Twitter'dan bize destek olan doğaseverlerle geleceğe nefes verecek büyük bir adım attık. Önümüzde ki dönemde de doğaya katkılarımız devam edecek. Herkese çok teşekkür ederiz. Ağaçlandırma projesine katkıda bulunan tüm doğaseverleri fidan dikim törenimize bekliyoruz" dedi.

Tweetle gelen 5 bin fidan

Marmara Park AVM tarafından bağışlanan 5 bin fidan İzmir-Urla-Kadıovacık ağaçlandırma sahasında yeşerecek. Fidan dikim töreni 15 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!