Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 11:56

Galatasaray sezonun en farklı galibiyetini deplasmanda Konyaspor karşısında 5-0'la alırken, rakiplerine de adeta gözdağı verdi. Sarı kırmızılıları farklı galibiyete taşıyan goller de ise Umut, Emre, Burak (2) ve Hamit'in imzaları vardı. Galatasaray bu galibiyetle puanını 28'e çıkartırken maç fazlasıyla da liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray

Stat: Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena
Hakemler: Süleyman Abay, Alpaslan Dedeş, Erdem Bayık
Torku Konyaspor: Belec, Selim Ay, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Rangelov (Dk. 46 Djalma), Hleb, Tolga Ünlü (Dk. 60 Torje), Kokalovic, Mehmet Uslu, Uğur İnceman, Hasan Kabze
Galatasaray: Muslera, Melo, Selçuk İnan, Umut Bulut (Dk. 68 Yasin Öztekin), Sneijder, Telles, Burak Yılmaz, Chedjou, Semih Kaya (Dk. 73 Hakan Balta), Emre Çolak (Dk. 58 Hamit Altıntop), Sabri Sarıoğlu
Goller: Dk. 16 Umut Bulut, Dk. 23 Emre Çolak, Dk. 37 ve 57 Burak Yılmaz, Dk. 62 Hamit Altıntop (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 19 Hasan Kabze, Dk. 25 Selim Ay, Dk. 41 Uğur İnceman (Torku Konyaspor),


GALERİ / KARŞILAŞMADAN EN GÜZEL KARELER - ADEM KABAYEL'İN OBJEKTİFİNDEN


HAMİT SKORU 5-0'A TAŞIDI
4. golün hemen ardından, 62. dakikada Galatasaray skoru 5-0'a getirdi. Topla ceza yayı üzerinde buluşan Sneijder harika bir plase vuruşu yaptı; direkten dönen topu Hamit filelerle buluşturdu.

Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray


ASİST SABRİ GOL BURAK
Galatasaray gollerine 2. yarıda da devam ediyor. 58. dakikada Sabri sağ kanattan çizgiye indi ve ortasını penaltı noktasına kesti. Burak uçarak yaptığı kafa vuruşuyla skoru 4-0'a taşıdı.

Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray


BÜYÜK HATAYI BURAK AFFETMEDİ
Konyaspor defansı ceza yayının üzerinde hazırlık pasları yaparken Selim büyük bir hata yaptı ve topu Burak'a kaptırdı. Golcü oyuncu kaleciyle karşı karşıya kaldı ve temiz bir plase vuruşla farkı 3'e çıkardı.

EMRE'DEN HARİKA GOL
Sol kanattan yüklenen Galatasaray'da Selçuk pasını ceza yayı üzerindeki Emre'ye çıkardı. Emre gelişine harika bir vuruş yaptı ve farkı 2'ye çıkarttı.

UMUT GOLÜNÜ ATTI
Galatasaray 16. dakikada Umut Bulut ile öne geçiyor. Sağ kanattan Emre'nin kullandığı kornerde Chedjou'nun kafa vuruşunu defans çizgiden çıkardı. Dönen topu Umut tamamladı ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray


MAÇ ÖNCESİ
Süper Lig'de oynadığı 12 maçta 8 galibiyet alan sarı kırmızılılar 1 maçta eşitliği bozamazken 3 maçtan mağlup ayrıldı. Bu karşılaşmalarda 15 gol bulan Galatasaray kendi kalesinde de aynı sayıda gol gördü.

Haberin Devamı

Galatasaray deplasmanda oynadığı 6 maçta ise 4 galibiyet alırken 2 maçtan mağlup ayrıldı. Deplasmanlarda 7 gol bulan 'Aslan', kendi kalesindeki 8 gole ise engel olamadı.Konyaspor ise Süper Lig'in 'dengeli' takımlarından biri. 4 maçta galip gelen, 4 maçta eşitliği bozamayan yeşil beyazlılar 4 maçtan da mağlup ayrıldı. Bu maçlarda 12 gol bulan Konyaspor kendi kalesindeki 10 gole ise engel olamadı.

Haberin Devamı

Konyaspor evindeki karşılaşmalarda ise istikrarlı bir görüntü çiziyor. 6 maçta 4 galibiyet bulan Konyaspor, 2 maçta da berabere kaldı.

TORKU KONYASPOR - GALATASARAY CANLI YAYIN RADYO DİNLE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!