Sodem, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Sodem, Kılıçdaroğlunu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 01:07

SOSYAL Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Başkanı Tunç Soyer, yönetim kurulu üyesi olan belediye başkanlarıyla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ankara'da ziyaret etti.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, SODEM ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile dernek yöneticisi belediye başkanlarını CHP Genel Merkezi'nde kabul etti. Görüşmede Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da hazır bulundu. Görüşmeye Başkan Soyer'in yanı sıra SODEM Onursal Başkanı, Kadıköy Eski Belediye Başkanı Selami Öztürk, beşi de CHP'li olan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak da katıldı.

Sodem, Kılıçdaroğlunu ziyaret etti

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan SODEM Başkanı Tunç Soyer, oldukça verimli bir görüşme olduğunu belirtip, "Sabah Genel Başkan Yardımcısı Sayın Veli Ağbaba, öğleden sonra da Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile toplantılar gerçekleştirdik. Sosyal Demokrat Belediyeler arasında ortak bir dil oluşturmak ve sosyal demokrat belediyeciliğin başarılı uygulamaları hakkında Türkiye'nin tamamına yönelik bir algı oluşturmak için yapılması gerekenleri konuştuk. Son derece verimli geçen bu toplantılarda, SODEM'in büyüyerek güçlenmesi ve iktidara giden yolda yerel yönetimler olarak yapmamız gerekenler konusunda tam bir uyum içinde kararlar aldık ve yol haritamızı belirledik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!