Abdurrahim Albayrak'tan Mevlana'nın torununa imzalı forma sözü

Güncelleme Tarihi:

Abdurrahim Albayraktan Mevlananın torununa imzalı forma sözü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 10:33

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Mevlana'nın ölüm yıldönümü nedeniyle her yıl 07-17 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 'Mevlana'yı Anma Törenleri'ne katıldı. Burada sema törenini izleyen ve Mevlana'nın 22'nci kuşaktan torunu Esin Çelebi Bayru ile bir araya gelen Albayrak, Bayru'ya üzerinde futbolcuların imzaları bulunan forma hediye edeceği sözünü verdi.

Haberin Devamı

Torku Konyaspor maçı nedeniyle kafileyle birlikte Konya'ya gelen ve akşam Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenlere katılan Albayrak, "Allah bugün nasip etti. Buraya geldik. Yarın burada maçımız var. Hanımefendi ile tanışma fırsatı bulduk. Hakikaten tüylerim diken diken oldu desem inanın. Muhteşem bir yer. Çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Neden bunca yıl gelmedim bunu kendime soruyorum. Kuş gibi oldum. Kendimi farklı hissettim. Çok mutlu ve huzurlu bir yere geldiğimi hissettim. Hakikaten de şuan çok mutlu ve huzurluyum. Esin Hanım'ın Galatasaraylı olduğunu öğrenince daha da mutlu oldum. Keşke elimde imzalı bir formayla gelseydim. Yarın üzerinde futbolcuların imzaları bulunan bir formayı size ulaştıracağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı.
Torku Konyaspor-Galatasaray maçı ile ilgili yorumda bulunan Esin Çelebi Bayru ise, "Ben hem Galatasaraylı hem de Konyasporluyum. Kim iyi oynarsa o kazansın" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!