Fenerbahçe - Sivasspor maç özeti ve golleri izle | 4-1 (Bekir, Sow, Kuyt, Chahechouhe)

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Sivasspor maç özeti ve golleri izle | 4-1 (Bekir, Sow, Kuyt, Chahechouhe)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 12:40

'Bize 3, 4 gollü bir patlama gerek' diyen İsmail Kartal'ın isteği yerine geldi. Fenerbahçe sezonun 13. haftasında ilk kez 3 farklı bir galibiyet elde etti. Kadıköy'de Sivasspor'u 4-1 yenen sarı lacivertlilerin gollerini Bekir, Sow (2) ve Kuyt atarken, konuk ekibin tek sayısı Chahechouhe'dan geldi. (Maç özeti ve golleri izleyin)

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 13. hafta açılış maçında Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi.

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan mücadelede Fenerbahçe rakibini 4-1 mağlup etti. Ev sahibi Fenerbahçe’ye farklı galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Bekir İrtegün, 14. ve 65. dakikalarda Moussa Sow ve 39. dakikada Dirk Kuyt kaydetti. Konuk Sivasspor’a puan için yetmeyen tek gol ise 13. dakikada Aatif Chahechouhe’dan geldi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe maç fazlasıyla 27 puanla liderlliğe yükseldi. Sivasspor ise 10 puanda kalarak bu haftayı puansız geçti.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'nin, 3. dakikada Bekir İrtegün ile bulduğu gol tartışmalara yol açtı.

Sarı-lacivertliler sol kanattan köşe vuruşunu kullandı ve Meireles'in ceza sahasına ortasında Ertuğrul topu yumrukladı. Ardından Emre'nin ceza alanına yaptığı ortada, Gökhan Gönül topu içeriye indirdi ve sonrasında Bekir İrtegün ağları buldu. Emre'nin yaptığı ortada Gökhan Gönül'ün ofsayt pozisyonunda olduğu yönünde tartışmalar çıktı.

Haberin Devamı

GALERİ / KARŞILAŞMADAN EN GÜZEL KARELER - SÜLEYMAN ARAT VE EMRE OKTAY'IN OBJEKTİFİNDEN

Geçen sezon Sivasspor ile çok başarılı bir çizgi yakalayan ancak bu yıl umduğunu bulamayan Carlos, Fenerbahçe maçı sırasında ağlamaklı oldu! Kulübedeki ağlamaklı görüntüsünü yorumlayan Brezilyalı futbol efsanesi, "Kötü hislerdi. Aslında başta rahat bir maçtı ama biz kendi kendimize zora soktuk. Sahaya girip oynama isteğim vardı" dedi.

Fenerbahçe - Sivasspor maç özeti ve golleri izle | 4-1 (Bekir, Sow, Kuyt, Chahechouhe)

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor'u 4-1 yendi.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE: 4 – SİVASSPOR: 1
Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Tarık Ongun, Ali Saygın Ögel
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Emre Belözoğlu, Sow, Emenike
Teknik Direktör: İsmail Kartal
Sivasspor: Ertuğrul Taşkıran, Cicinho, Da Costa, Ümit Kurt, Berk Neziroğulları, Kadir Bekmezci, Adem Koçak, Musa Sinan Yılmazer, Hakan Arslan, Taouil, Chahechouhe
Teknik Direktör: Roberto Carlos
Goller: Dk. 3 Bekir İrtegün, Dk. 14 ve 65 Moussa Sow, Dk. 39 Dirk Kuyt (Fenerbahçe); Dk. 13 Aatif Chahechouhe (Sivasspor)
Sarı Kart: Dk. 45+1 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!