"Aslında herkes sevinmeli..."

Güncelleme Tarihi:

Aslında herkes sevinmeli...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 15:43

ABD’de değişim programı çerçevesinde bulunduğu sırada, garajına izinsiz girdiği ev sahibi tarafından öldürülen 17 yaşındaki Diren Dede’nin katil zanlısının yargılanması devam ediyor. Zanlı Markus Kaarma'nın cinayetten sonra yaptığı telefon görüşmelerin kayıtları bugünkü duruşmada jüriye dinletildi. Kaarma'nın "Salaklar, burası daha da emniyetli bir mahalle olduğu için sevinmeli" şeklinde konuştuğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ABD'nin Montana eyaletinde garajına izinsiz giren Diren Dede'yi vuran 30 yaşındaki Markus Kaarma'nın ortaya çıkan ses kayıtları dehşete düşürdü.

Aslında herkes sevinmeli...


Cinayetten hemen sonra kız arkadaşı Janelle Pflager'i arayan Kaarma'nın, "Unutma, çocuk evimizde suç işleyecekti" dediği kayıtlar, Diren Dede'nin annesi ve babasının da bulunduğu mahkeme salonundaki jüri üyelerine dinletildi.

Devamında, "Aslında buranın artık daha emniyetli bir mahalle olduğuna herkes sevinmeli, lanet olası salaklar" şeklinde konuşan Kaarma'nın birbiriyle çelişen ifadeler verdiği dikkat çekti.

Önceden hiç birşey görmediğine dair açıklama yapan Kaarma, daha sonra garaja giren kişinin elinde şüpheli alet görüp panik olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

TÜFEKLE VURDU
ABD’ye Almanya’dan değişim programı çerçevesinde giden Diren Dede, 27 Nisan 2014’de gece yarısı girdiği garajın sahibi tarafından tüfekle vuruldu. Diren’i vuran katil zanlısı, garajın içinde sesler gelmesi üzerine ateş ettiğini polise verdiği ifadesinde anlatmıştı. Davayı yerinden izlemek için Diren’in annesi Gülçin ve babası Celal Duman, Hamburg’dan ABD’ye uçtu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!