Narkotim iş başında

Güncelleme Tarihi:

Narkotim iş başında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 01:18

Başkent’teki ‘Narkotim’ ekipleri, çıktığı ilk görevinde piyasa değerinin yaklaşık 90 milyon lira olduğu belirtilen 556 kilogram eroin ele geçirdi.

Haberin Devamı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesindeki ‘Narkotim’ ekipleri, Yenimahalle OSTİM semti Melih Gökçek Bulvarı'nda bir işyerine operasyon düzenledi. ‘Narkotim’ ekipleri ilk Başkent’teki görevlerinde, 13 kilogramlık seramik yapıştırıcı torbaları içine zulalanmış halde 16 ayrı çuvalda 556 kilogram 700 gram saf eroin ele geçirdi. Piyasa değerinin yaklaşık 90 milyon lira olduğu belirtildi. İşlendikten sonra 2 ton ağırlığa ulaşacağı belirtilen söz konusu eroinin, Avrupa'ya yılbaşı partileri dolayısıyla gönderilmek üzere hazırlanmış halde yakalandığı bildirildi. Olaya ilişkin bir kişi gözaltına alınırken, organizasyonun deşifre edilmesi için diğer şüphelilerin yakalanma çalışmaları çok yönlü sürdürülüyor.

KONSEPTİ BAŞBAKAN DAVUTOĞLU TANITTI

Haberin Devamı

"Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı" konsepti dahilinde İçişleri Bakanlığı tarafından koordine edilen ‘Narkotim Projesi’ önceki gün Başbakan Davutoğlu'nun tanıtımı ile uygulamaya geçti. Bu kapsamda uyuşturucu madde ticareti ile mücadelenin sokak boyutunda ve sınır aşan suç örgütlerinin tasfiyesine yönelik kararlılıkla devam ettiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!