'Kızlarıma kem gözle bakanın gözünü oyarım'

Güncelleme Tarihi:

Kızlarıma kem gözle bakanın gözünü oyarım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 12:14

Kanal D’nin sevilen sohbet programı “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi”nin bu haftaki konuğu, BJK Başkanı Fikret Orman. Evinin kapının ilk kez, Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi kameralarına açan Orman; evliliği, kızları ve BJK Başkanlığı konusunda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fikret Orman, Senegalli golcü Demba Ba ile ilgili “Demba çok iyi gol atmasının yanı sıra pozitif bir insan. Duruşuyla, futbol sahasında oynayışıyla, centilmenliğiyle kısacası her şeyiyle BJK’ye çok uyduğunu düşünüyorum. Demba gol attıktan sonra, secdeye yatar gibi seviniyor. Görüyorum, arkadaşlarım arada çocuklarının videosunu yolluyorlar bana. Secdeye yatmış Demba gibi sevinen küçük çocuklar var. Bunlar tabii güzel şeyler, sporun iyi tarafları.” dedi.

Beşiktaşlı taraftarların sabırsızlıkla beklediği yeni stadın inşaatını Başkan Orman ve Nazlı Ilıcak beraber gezdi. “En ufak detaylarıyla uğraşarak İstanbul’a çok güzel bir bina kazandırdığımızı düşünüyorum. İnşallah bu sezon bitmeden son maçımızı burada oynamak istiyoruz.” dedi. Nazlı Ilıcak’ın “stadın maliyeti yüksek mi?” sorusuna ise Fikret Orman, Erol Evgin’in ‘Bir de Bana Sor’ adlı şarkısıyla cevap verdi.

Haberin Devamı

Kızları ile arasında büyük bir aşk olduğunu söyleyen Fikret Orman, “her boş vaktimde kızlarımla vakit geçiriyorum. Onlarla ayrı ayrı seyahat etmeyi çok severim. Bizim aramızda kızlarımla büyük bir aşk var. Kızlarıma kem gözle bakanın gözünü oyarım.”

Türkiye’ye geldiği günden beri futbolseverlerin beğenisini kazanan karizmatik teknik direktör Slaven Bilic’le ilgili şampiyon olmasak da yolları ayırmaya niyetinin olmadığını belirten Başkan Orman, “Benim tüm oyuncularımla ilişkilerim aynı seviyede. Tabii kulübün teknik direktörü ile daha fazla muhatap oluyorum. Bilic’in karizmatik olduğu ve Beşiktaş’a yakıştığı da kesin. Karizması sadece başarıdan değil, duruşla, dışarıya verdiği etkiyle beraber. Kelimelerini tartarak, kimseyi incitmeden konuşan biridir Bilic.” şeklinde sözlerine ekledi.

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi, Pazar günü saat 12:45’de Kanal D’de ekrana gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!