EGSD 22'inci yaşını kutladı

Güncelleme Tarihi:

EGSD 22inci yaşını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 11:30

EGE Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), kuruluşunun 22'nci yılını Migros sponsorluğunda Swissotel Büyük Efes'te düzenlenen geceyle kutladı.

Haberin Devamı

Geceye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı (MHGF) Hüseyin Öztürk, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Emre Kızılgüneşler, EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu, KOSGEB İzmir Güney Hizmet Merkez Müdürü Mustafa Çanakçı, EGSD Geçmiş dönem başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Gecede konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, 22 yıl önce sektörün önde gelen 30 girişimcisinin önderliğinde kurulan derneğin bugün IF Wedding Fashion İzmir, Gelinlik Tasarım Yarışması, Millfest Moda ve Sanat Festivali, Organic Fashion gibi önemli projeleri hayata geçirdiğini söyledi.

EGSD 22inci yaşını kutladı

Derneğin 22 yıllık serüveninde emeği geçen üye ve çalışanlara teşekkür eden Özden, EGSD'nin sadece bir dernek değil, 'İzmir'de birlik olmaz' sözünü çürüten, nelerin başarabileceğinin ispatı olduğunu ifade ederek, "Derneğimiz bugün Türkiye'nin en saygın ve kurumsal mesleki kuruluşlarından biri haline gelmiş, üretilen projelerin her biri kendi başına büyük marka haline dönüşmüştür. Geriye dönüp baktığımızda nereden nerelere geldiğini görmek bizlere gurur veriyor" dedi.
EGSD 22inci yaşını kutladı

Yönetim Kurulu Başkanı Özden, Yönetim Kurulu Üyeleri ve geçmiş dönem başkanlarının 22'nci yıl pastasını birlikte kestiği geceye Blue Note Orkestrası birbirinden güzel şarkılarıyla renk kattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!