"Cimbom" zorlu Konya deplasmanında

Güncelleme Tarihi:

Cimbom zorlu Konya deplasmanında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 13:28

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Kötü bir sezon geçirdiği UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında Arsenal'a 4-1 yenilerek Avrupa kupaları defterini kapatan sarı-kırmızılı takım, bu sezon şampiyon olarak dördüncü yıldızı takmayı hedeflediği Süper Lig'de zorlu Torku Konyaspor maçını kayıpsız geçmek istiyor.

Süper Lig'de ikinci sırada bulunan Galatasaray, bu sezon sahasında maç kaybetmeyen yeşil-beyazlı takım karşısından galibiyetle ayrılarak zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Konya Büyükşehir Torku Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Süleyman Abay yönetecek.

Torku Konyaspor evinde kaybetmiyor

Torku Konyaspor, Süper Lig'de bu sezon sahasında oynadığı 6 karşılaşmada da rakiplerine yenilmedi. Yeşil-beyazlı ekip, Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynadığı 6 maçtan 4 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı. Sahasındaki maçlarda rakiplerine 8 gol atan Torku Konyaspor, kalesinde ise sadece bir gol gördü ve bu sezon evinde en az gol yiyen ekip olarak dikkati çekti.

Haberin Devamı

4 futbolcu ceza sınırında

Galatasaray'da Torku Konyaspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte üçer sarı kartlları bulunan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Yekta Kurtuluş, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda 14. haftadaki Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!