‘Hedef’i yurtdışı

Güncelleme Tarihi:

‘Hedef’i yurtdışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 01:22

Antalya’da mobilya, inşaat, pazarlama, beyaz eşya sektöründe söz sahibi şirketler arasında yer alan Hedefim Group, sadece mobilya sektöründe yıllık ortalama 45 bin parça ürün üretiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Canip Can, “Hedefimiz, yurtiçinde yakaladığımız başarıyı yurtdışına da taşıyarak markalarımızı dünyaya tanıtmak ve ülkemize döviz kazandırarak yararlı olmak” dedi.

Haberin Devamı

ANTALYA’da 20’nci yılını kutlayan Hedefim Group, istikrarı ile adından söz ettiren projelere imza atmaya devam ediyor. İnşaat, mobilya imalatı, elektronik, beyaz eşya, perakende ve pazarlama gibi birçok sektörde faaliyet gösteren Hedefim Group, yönetim kadrosu ve personeli ile üretimlerinde ileri teknolojiyle uygulamalarında uluslararası standartları gözetmeyi ilke ediniyor. Yurt içinde ve yurt dışındaki gelişmeleri yakından takip eden Hedefim Group, dinamizmi ile çıtayı daha da yükseltmeyi hedefliyor.

MODA TRENDLER

“Her zaman, tam zamanında, söz verdiğimiz gibi” sloganıyla hizmet veren grup, özellikle mobilya sektöründe Antalya, Isparta ve Burdur’da otel toplu satışlarında önemli bir pazar payına sahip olarak “Akdeniz’in Yatak Uzmanı” unvanını başarı ile korudu. Dekorasyon sektörünün nabzını tutan firma, güncel moda trendlerini takip ederek kalite ve farklılığını ürünleri ile ortaya koyuyor. İSTİHDAM YARATACAK
Hedefim Group Yönetim Kurulu Başkanı Canip Can, “Yıllar önce küçük bir işletme olarak ticari yaşamda yerini aldık ama şimdi sadece mobilya sektöründe yıllık ortalama 45 bin parça ürün üretiyoruz. Ayrıca inşaat biriminde Alanya’da 2, Antalya’da 2 proje olmak üzere toplam 4 şantiyede akıllı ev, villa projeleri yapım ve satışına devam edilmektedir. Antalya’da toplam 6 adet showroom ve 110 bayi ile toptan satışları da sürdürüyoruz. Hedefimiz yurtiçinde yakaladığımız başarıyı yurtdışına da taşıyarak markalarımızı dünyaya tanıtmak ve ülkemize döviz kazandırarak yararlı olmak” diye konuştu. Grup, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 15 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edilecek yeni fabrikasında kalite ve kapasitesini arttırmayı planlayarak yeni istihdam alanları yaratıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!