Gece alışverişi sürprizlerle dolu

Güncelleme Tarihi:

Gece alışverişi sürprizlerle dolu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 01:16

İZMİR’de Dora Dergisi tarafından düzenlenen alışveriş gecesi 5’inci Night Out Shopping bu yıl da onlarca firmanın katılımı ve sürprizlerle düzenlenecek.

Haberin Devamı


Alsancak’ta düzenlenen ve bugüne kadar 30 binden fazla kişinin alışveriş yapmasını sağlayan etkinlik bu yıl da 12-13 Aralık’ta düzenlenecek. Geç saatlere kadar açık kalan mağazalar, restoranlar ve geceye özel etkinliklerle şehrin ekonomisine de katkı sağlamak amaçlanırken parti etkinlikleri ve stantlar da Alsancak sokaklarına ayrı bir renk katacak.


ÜNLÜ MANKENLER DEFİLEDE

Etkinlik boyunca devam edecek sokak gösterileri, DJ performansı, canlı müzik, dans toplulukları ile adeta bir karnaval havası yaşanacak Alsancak’ta her yıl heyecanla beklenen ve Rönesans Ajans’ın gerçekleştirdiği açık hava defilesi de ünlü tasarımcı ile markalara ev sahipliği yapacak. Defilenin bu yılki isimleri Şenay Akay, Didem Soydan, Ebru Öztürk, Ece Begüm Yücetan ve Carlos Martin olacak. Defile esnasında Mustafa Bey Caddesi trafiğe kapatılacak ve İzmirli tasarımcılar Eda Erdoğan, Dilber İşlekoğlu, Zeynep Mayruk’un kreasyonlarının sergileneceği defileye Harley Davidson tasarımları eşlik edecek. Bu defile gecesinde “Alp Şen İyİLİK Vakfı” ile birlikte hareket ederek kemik iliğinin önemine farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

Haberin Devamı

Soma unutulmadı
Öte yandan tüm etkinliklerde sosyal sorumluluk projelerine de bu yıl özel bir önem verilecek. Geçtiğimiz yıllarda İzmir’den tasarımcı yetişmesi, hayvan hakları ve çocukların dileklerini gerçekleştirmek ve engellilerin sosyal hayata katılımı gibi projelere vesile olan Night Out Shopping, bu yıl Soma başta olmak üzere pek çok konuya eğilecek. Etkinlik, Soma Spor Kulübü ile sağladığı işbirliği sayesinde büyük acının ardından halkın ilgisini spora yöneltmek için kulübün malzeme ihtiyaçlarının karşılanmasına yoğunlaşacak.


“İçimdeki Çocuk” stant açacak

Ziyaretçilerini sürprizlerle karşılayacak dernek için Zeynep Mayruk, Eda Erdoğan ve Yasemin Kargülle’nin tasarladığı tişörtler satışa sunulacak. Yarın gece (13 Aralık Cumartesi) yılbaşı ağacı ışıklandırılacak. Etkinlikler boyunca sosyal medya hesaplarından #nightoutshopping hashtag’i ile atılan tweet sayısı bine ulaştığı zaman Alp Şen İyİLİK Vakfına bağışta bulunulacak. Ayrıca sosyal medyada kullanılacak hashtagler, hediye de getirecek. Bu hashtagleri en çok kullananlar kafelerden kuaförlere, mücevherattan optiğe kadar pek çok alanda hediye sahibi olabilecek. Öte yandan Dora Magazin ve Edit Cafe işbirliğinde tüm tasarımcılar Meksika Sokağı’nda toplanacak ve tasarımcı sokağında takıdan kıyafete pek çok ürün bulunabilecek.

Haberin Devamı


Katılımcı firmalar
Triko Mısırlı, Edit Cafe&Lounge, Beymen Shu, Taksi Moda, Shine By Pin, Yves Rocher, Mac, Salih Zengin, Egina, So Chic, Kryolan, Metis Mücevherat, İpekyol&Twist, Gökhan Talay, Sportz 232, Batik, Mango, Forever New, IPhone&Blackberry Concept, Hotiç, Canteen, Tergan, Vekem, Sephora, 232, Nursace, Toy Kiddy, Marks&Spencer, Cafe Plaza Bomonti, GNC, D’s Cup Cake, Damat, Deriden, Sevil Parfimeri, Tekin Acar, Beymen Club, Andre Garen, Vakko&Vakkorama, Benetton, Ruuj Coiffeur, Casablanca Restobar, Kent Optik.


Kimler orada olacak?

Didem Soydan, Şenay Akay, Ege Begüm Yücetan, Ebru Öztürk, DJ Levent Özbay, DJ Mono, Orkestra 1900, Ritm Grubu, Flash Mob, 5 kişilik Jazz Performans Grubu, Eda Erdoğan, Zeynep Mayruk, Dilber İşlekoğlu, Alp Şen İyİLİK Vakfı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!