Klimalı tuvalet

Güncelleme Tarihi:

Klimalı tuvalet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 01:10

AYDIN’ın İncirliova Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Gürşat Kale, ihtiyaç üzerine ilçe merkezinde 5 yıldız konforlu bir tuvalet projesi hayata geçirdiklerini söyledi. Temeli atılan tuvalette engelli bölümünün de olacağı ayrıca klimalı hizmet verileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Mahallesi Hükümet Konağı yanında temeli atılan tuvalette; beş erkek, beş kadın ve bir engelli kabini olacağı, bir duş kabinin yer alacağı ve klimalı olarak hizmek verileceği açıklandı. Tuvaletin yapımıyla ilgili yerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Gürşat Kale, "Engelli vatandaşlarımızı da düşünerek inşa ettiğimiz tuvalette, engelli vatandaşlarımız hiçbir engele takılmadan ihtiyacını giderebilecek.

Klimalı tuvalet

Tuvalet projemizi bu ay içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz" diye konuştu. İlçe merkezinde bir ihtiyacın böylelikle giderileceğini belirten Başkan Kale, "Yıllardan beri ilçe merkezinde gerek dışarıdan gelen gerekse burada yaşayan vatandaşlarımız tuvalet olmadığı için büyük sıkıntı yaşıyordu. Bizde belediye olarak elimizdeki imkanlar dahilinde belediyemize ait olan arsa üzerine halkımızın ihtiyacını görebilecek bir tuvalet projesi yapmayı amaçladık ve yapımına başladık. En kısa sürede de bu projeyi tamamlayarak hizmete açarak bu eksikliği ortadan kaldırmış olacağız ve vatandaşların ihtiyacını karşılamış olacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!