Barcelona’da siyah halı

Erkek giyim markası Tween, “Hollywood’un altın yılları” temasıyla düzenlenen “Barcelona Shopping Fest” kapsamında bir etkinliğe imza attı. Barcelona’nın ünlü alışveriş caddesi Passeig de Gracia’da bulunan Tween mağazasında gerçekleşen etkinlik, 1920’lerin ünlü “film noir” (kara film) konseptiyle gerçekleşti.

Haberin Devamı

2007 yılında İspanya pazarına giren Orka Holding’in yönetim kurulu başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı geceye Barcelona’nın iş, sanat, politika ve spor dünyasından ünlü isimler katıldı.
Barcelona Valisi ve Barcelona Belediye Başkanı’nın yanı sıra Barcelona Futbol Takımı oyuncularından Rafinha Alcántara, İspanya’nın dünya sırıkla atlama şampiyonu Didac Salas, 20 kere dünya aerobik ve jimnastik şampiyonu olan Jonathan Canada, İspanya’nın ilk top modeli Francina Diaz da etkinliğe katıldı. Konuklar, basın mensuplarına siyah halıda poz verdi.
Bollywood starı Gayathri Kesavan’ın “Victor & Victoria” şarkısıyla renklenen gece, “Tween Life Music” konseptiyle yayına başlayan Tween Radyo’nun hit şarkıları eşliğinde devam etti.

Benim Habitat’ım

Haberin Devamı

Alara Koçibey, Habitat’ın 50. yılı için hazırlanan “Benim Habitat’ım” sergisi kapsamında, alanlarında başarılı 6 isimle birlikte oda tasarladı. Koçibey, odasında Habitat’ın koleksiyonlarında yer alan tasarımlar ile kendi ürünlerini bir araya getirdi. Ünlü iç mimar ile Gül Ağış, Ali Kırca, Zeynep Atılgan, Aslı Kuseyiroğlu, Gamze Bursa ve Salih Memecan’ın imzalarını taşıyan odalar, bugünden itibaren ay sonuna kadar Kanyon’da sergilenecek.

Kıbrıs’ta Ortadoğu eğlencesi

Kıbrıs’taki Merit Royal Premium Hotel, Ortadoğu eğlencesine ev sahipliği yaptı. “Lübnan’ın İbrahim Tatlıses’i” olarak anılan Saad Ramadan’ın sahne aldığı eğlenceli gece, Suriyeli Rouwaida Attieh’ın şarkılarıyla devam etti. Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, organizasyona katkılarından dolayı Nabil Chouman’a plaket verdi.

Yılbaşında Osmanlı şıklığı

Vakko Home, yılbaşı koleksiyonlarını Zorlu Center’daki mağazasında tanıttı. Dekorasyon, döşemelik kumaş, yatak, banyo ve sofra koleksiyonlarının da tanıtıldığı etkinlik, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Cem Hakko’nun ev sahipliği yaptığı tanıtım davetinde Vakko Dekorasyon Kumaş Tasarım Danışmanı Serdar Gülgün, “Osmanlı şıklığını” anlattı.

Melekler İstanbul gecelerinde

Alışveriş sitesi modagram.com, dünyaca ünlü tasarımcılar Angela Missoni ve Roland Mouret onuruna davet verdi. Levent’teki Edition Otel bünyesinde hizmet veren Cipriani’de yemekle başlayan gece, Billionaire Club’da eğlenceyle devam etti. Mehmet Korutürk ve Işın Görmüş’ün ev sahipliği yaptığı davete, Victoria’s Secret melekleri Lais Ribeiro ve Frida Aasen de katıldı. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimleri de buluşturan gece, ünlü DJ Magnum’un müzikleriyle renklendi.

Yazarın Tüm Yazıları