İşte Galatasaray'ın sattığı üç futbolcu

Güncelleme Tarihi:

İşte Galatasarayın sattığı üç futbolcu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 13:19

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın, "Sattık" dediği ancak isimlerini açıklamadığı üç futbolcunun Gökhan Zan, Yiğit Gökoğlan ve Engin Baytar olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Abdurrahim Albayrak dün gece Bağcılar'da katıldığı bir söyleşide üç futbolcularını sattıklarını açıklamıştı. Ancak tecrübeli yönetici, o futbolcuların kim olduğuna dair bir bilgi paylaşmadı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da gönderilen 3 futbolcu; Engin Baytar, Gökhan Zan ve Yiğit Gökoğlan... Devre arasında yolların ayrılacağı bu üç futbolcudan Yiğit Gökoğlan, kiralık olarak diğerleri ise bonservisleriyle birlikte gönderildi. Bu oyuncuların gönderilmesini, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu istedi.

ÜÇÜNE TOPLAM 10 MİLYON 450 BİN EURO BONSERVİS PARASI ÖDENMİŞTİ

Sezon başında Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Engin Baytar, basına yaptığı açıklamalarla yönetimi kızdırmıştı. Baytar'ın gönderilmesinde bu açıklamaların da etkisi oldu. Baytar, Galatasaray'a 2011 yılında Trabzonspor takımından 3.2 milyon Euro'ya gelmişti. Sarı-Kırmızılı takımda satılan bir diğer futbolcu Yiğit Gökoğlan ise kulübe 2.75 milyon Euro karşılığında 2012 yılında Manisaspor'dan katılmıştı. Gökoğlan, Galatasaray'da bugüne kadar 9 karşılaşmada yer aldı.

Haberin Devamı

ABDURRAHİM ALBAYRAK: ÜÇ FUTBOLCU SATTIK

Yolların ayrıldığı bir diğer oyuncu Gökhan Zan, 2009'da Beşiktaş'tan 4.5 milyon Euro'ya transfer edildi. Zan, 5 yıl boyunca Sarı-Kırmızılı formayı terletti, birçok önemli karşılaşmada görev aldı.

GALATASARAY'I SARSAN GÖRÜNTÜ: PARA VAR HUZUR VAR!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın, "Sattık" dediği ancak isimlerini açıklamadığı üç futbolcunun Gökhan Zan, Yiğit Gökoğlan ve Engin Baytar olduğu iddia edildi.

DUYGUN YARSUVAT: ENGİN VE YİĞİT GALATASARAY'LA ALAY ETTİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!