Yürüyen piyango tezgahı görenleri şaşkına çevirdi

Güncelleme Tarihi:

Yürüyen piyango tezgahı görenleri şaşkına çevirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 01:10

İZMİR'de seyyar Milli Piyango bileti bayisi Selim Topal, belediyenin kaldırım işgalini önlemek için uyguladığı tezgah kurma yasağını, özel olarak yapıp, sırtında taşıdığı tezgahla aştı.

Haberin Devamı

İzmir'de Milli Piyango satıcıları bir yandan umut dağıtırken, bu büyük çekilişe gösterilen ilgi nedeniyle, satışlardan daha çok pay almak için ilginç yöntemler deniyor. Bunlardan biri de, kentin merkezi noktası olan Konak Meydanı'nda göze çarpıyor. Geçen yıl sırtında televizyonla yılbaşı çekişinde bilet satması ile gündeme gelen Selim Topal, bu kez daha farklı bir yola başvurdu. Belediyenin, kaldırım işgalini önlemek için tezgah kurma yasağı getirmesi nedeniyle, zabıta denetiminden ilginç bir yöntemle kurtuldu. 1 metre 90 samtim yüksekliğinde, 1 metre çapında, vücuduna kemerlerle bağlanan bir tezgah yaptıran Topal, bunun içine girip dolaşarak bilet satışı yapıyor. Bu şekilde yürüyerek satış yapan Topal, herkesin ilgisini çekiyor.

Yürüyen piyango tezgahı görenleri şaşkına çevirdi

'SATIŞLARI ARTIRDI'
Banka kredisi kullanarak aldığı Milli Piyango biletlerini satmaya çalıştığını belirten Selim Topal şunları söyledi:
"Satışlarda büyük bir rekabet var. Belediye tezgah açılmasını yasakladı. Ben de çözümü kendim buldum. İçine girip yürüyebileceğim bir tezgah yaptım. Tezgahı sabah evden çıkarken özel aracımın üzerine bağlayıp getiriyorum. Daha sonra içine girip, zabıtanın ceza kesmemesi için saatlerce Konak Meydanı ve çevresinde yürüyerek durmadan bilet satıyorum. Böyle satış yapmam büyük ilgi görüyor. Kalabalığın içinde tezgahı yürürken görenler bir an şaşkınlık yaşıyor. Yürüyen tezgah satışları arttırdı."

TATLI CADI
Her yıl farklı kostümlerle satış yapan, geçen yıl gelinlikle dolaşan bayilerden Muradiye Mutlu da, bu kez 'Tatlı Cadı' giysisiyle müşterilerin dikkatini çekip satışlarını artırmaya çalışıyor.

Yürüyen piyango tezgahı görenleri şaşkına çevirdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!