Sabri Sarıoğlu Türkiye rekoru kırdı

Güncelleme Tarihi:

Sabri Sarıoğlu Türkiye rekoru kırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 12:09

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun, eşi Yağmur Sarıoğlu'na aldığı 2.5 milyon liralık Lamborghini, 2014 yılında Türkiye'de satılan en pahalı otomobil oldu.

Haberin Devamı

Posta Gazetesi'nin haberine göre; bu yıl Türkiye'de lüks araba satışında patlama var. Ocak-Kasım ayları arasında 2 adet Lamborghini satıldı. Bunlardan 2 milyon liralık Lamborghini Huracan'ı Fenerbahçeli Caner Erkin, eşi Asena Erkin'e aldı.

2.5 milyon liralık Lamborghini Aventador'u da Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, eşi Yağmur Sarıoğlu'na hediye etti. Sabri'nin aldığı araç, bu yıl Türkiye'de satılan en pahalı araç oldu.

Sabri Sarıoğlu Türkiye rekoru kırdı

Fenerbahçeli Caner Erkin'in eşi Asena'ya aldığı Lamborghini 2 milyon lira değerinde...

DÜNYA BASININA KONU OLMUŞTU
Tecrübeli futbolcunun geçtiğimiz aylarda eşi Yağmur Sarıoğlu'na 890 bin Euro'luk 'Lamborghini Aventador' marka otomobil hediye etmesini hem yurt içinde hem de yurt dışında geniş yankı bulmuştu. Eurosport.uk sitesi, sezonda 1 milyon Euro kazanan Sabri'nin hem de eşine bu değerde bir araç satın almasını okurlarına duyurmuş, uzun süre kadro dışında kalan Sabri'nin, sarı-kırmızılı takımın en az kazanan isimlerinden biri olduğuna da dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

SABRİ'NİN LAMBORGHINI'Sİ GALATASARAY DİVAN KURULU'NDA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!