Usain Bolt evlenmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Usain Bolt evlenmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 11:13

Dünyanın en hızlı insanı olarak kabul edilen Jamaikalı sprinter Usain Bolt, doğru insanla tanışıp evlenmek istediğini söyledi ve ekledi: “Umarım ben de istediğim gibi bir kız arkadaş bulabilirim ve ondan çocuk sahibi olabilirim.”

Haberin Devamı

O dünyanın en hızlı adamı. Spor kariyeri başarılarla dolu. Dünya rekorları, 6 Olimpiyat şampiyonluğu, 8 dünya şampiyonluğu... Ama Usain Bolt, hayatında başka bir heyecan daha istiyor. 28 yaşındaki yıldız atlet, evlenebileceği bir kadın bulup, çocuk sahibi olmanın hayalini kuruyor. Doğru insanla buluşup mutlu bir yuva kurmak istediğini belirten Bolt “Geçmişte bazı kadınların bana teklifleri olmuştu. Ama bunlar ciddi değildi. Umarım ben de istediğim gibi bir kız arkadaş bulabilirim ve ondan çocuk sahibi olabilirim” diye konuştu.


‘2017’DE DE YARIŞACAĞIM’
Miami’de bir saat markasının açılışında konuşan Jamaikalı sprinter, 3 ya da 4 çocuk sahibi olmak istediğini belirtti. Öte yandan 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nın kariyerinin son turnuvası olacağını söyleyen Bolt, içindeki yarışma tutkusuna engel olamayıp bu süreyi biraz daha uzatabileceğinin sinyalini “Sponsorlarım bana, Rio’dan sonra en az bir yıl daha koşmamı istediklerini söylediler. Sanırım ben de 2017 yılında koşmayı planlıyorum. Ama eskisi kadar çok yarışta yer almam. Yine de yarışacağım” sözleriyle verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!