Messi-Ibrahimovic düellosu nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

Messi-Ibrahimovic düellosu nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 00:52

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında 6. ve son hafta maçları tamamlandı.

Haberin Devamı

E Grubu'nda Bayern Münih ve Manchester City, F Grubu'nda Barcelona ve Paris SG, G Grubu'nda Chelsea ve Schalke 04, H Grubu'nda da Porto ve Shakhtar Donetsk bir üst tura yükselen takımlar oldu.

Gruplarında 3. olan Roma, Ajax, Sporting Lisbon ve Athletic Bilbao yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

F Grubu'nda oynanan günün en dikkat çekici maçında Barcelona, sahasında Paris Saint Germain'i 3-1 yendi. Konuk ekip, 15. dakikada Zlatan İbrahimovic ile 1-0 öne geçti. Ancak Lionel Messi önderliğinde coşan Barcelona, 19'da Arjantinli yıldızla skora denge getirdi. Ardından, 42'de Neymar ve 77'de Luis Suarez ile 3 puana ulaştı.

E Grubu'nda Manchester City, deplasmanda Roma'yı 2-0 mağlup etti. 70 bin seyircinin izlediği maçta İngiliz ekibini galibiyete ve 2. tura taşıyan golleri Nasri (Dk.60) ve Zaaleta (Dk.86) attı.

Haberin Devamı

Gruptaki diğer maçta Bayern Münih, sahasında Rusya temsilcisi CSKA Moskova'yı 3-0 mağlup etti. Münih Allianz Arena'da oynanan ve 68 bin seyircinin izlediği karşılaşmada Alman takımının gollerini Müller (Dk.17 penaltı), Rode (Dk.84) ve Götze (Dk.90) kaydetti.


G Grubu'nda Chelsea, sahasında Sporting Lizbon'u 3-1 yendi. İngiliz devinin gollerini Fabregas (Dk.8 penaltı), Schürrle (Dk.16) ve Mikel (Dk.56), Sporting'in golünü ise Silva (Dk.50) attı.

Dün gece oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle;

E GRUBU
Bayern Münih-CSKA Moskova: 3 - 0
Roma-Manchester City: 0 - 2

F GRUBU
Ajax-APOEL Nicosia: 4 - 0
Barcelona-Paris SG: 3 - 1

G GRUBU
Chelsea-Sporting Lisbon: 3 - 1
Maribor-Schalke 04: 0 - 1

H GRUBU
Athletic Bilbao-BATE Borisov: 2 - 0
Porto-Shaktar Donetsk: 1 - 1

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!