Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İç Güvenlik Reformu açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğandan İç Güvenlik Reformu açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 21:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Stratejileri Sempozyumu Galası ve Türkiye Petrolleri 60. Yıl Resepsiyonu'nda gazetecilerin soruları üzerine, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın İç Güvenlik Reformu'na ilişkin açıklamalarını değerlendirdi.

Haberin Devamı

İç Güvenlik Reformu ile yapılacak düzenlemelerin tamamen toplumun düzenini korumaya, huzurunu sağlamaya yönelik olduğunu belirten Erdoğan, "Bu düzenlemeyi bozmaya gayret edenler, bunun yegane sorumlusu olur. Halkı sokağa dökmek isteyenler yargıdan kurtulamayacaktır" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan İç Güvenlik Reformu açıklaması
Erdoğan'dan önemli Kıbrıs açıklaması


Hükümetin İç Güvenlik Reformu ile atmış olacağı adımın çok isabetli bir adım olduğunu ve milletçe bu adımın yanında durmak gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Molotof kokteylleriyle bu ülkede siyaset yapamayız. Böyle bir siyaset yapılamaz. Bunu kabul etmek mümkün değil. Vatandaşın camını, çerçevesini indirenlere sıcak bakamayız. Halkımızı, insanımızı, et dağıtmaya giden vatandaşımızı, bu gençleri öldürmeye yönelenlerle beraber hareket edenleri savunamayız. Devlet bunlara karşı belli yaptırımlar hazırlamak durumundadır. Şu anda hazırlanan paket ben böyle bir paket. Hayırlı olsun diyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğandan İç Güvenlik Reformu açıklaması

"YENİ BİR SONDAJA BAŞLAYACAĞIZ"

"Ocak ayı içerisinde inşallah Batı Karadeniz'de yeni bir sondaja başlayacağız. Bu noktada yerli bir petrol sondaj platformunun yapılması ihtiyacı da ortaya çıkabilir. Bu platformu da hamdolsun tersanelerimizde yapabilecek güce sahibiz. Bunun da müjdesini vermek istiyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!