Güzellerden sosyal mesaj

Güncelleme Tarihi:

Güzellerden sosyal mesaj
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 01:08

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Models of Fashion güzellik yarışmasında finale kalan 20 aday kampa girdi. Yarışmacıların sıkı şekilde hazırlandığı final gecesinden elde edilen gelir Ermenek’teki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine gönderilecek.

Haberin Devamı

Ankara’da geleneksel hale gelen güzellik yarışması Models of Fashion’da finalistler kampa girdi. İnternet üzerinden gerçekleştirilen oylama sonucunda 120 kişi arasından finale kalan 20 güzel, yarışmanın koreografisini yapan model ve dizi oyuncusu Elit Çam’ın öncülüğünde TEB Otel’de son geceye hazırlanıyor. Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir gibi bir çok ilden ve Almanya’dan yarışmaya katılan finalistler kampta son çalışmalarını yürütüyor. Joker Ajans ile Kadın ve Gençlik Platformu tarafından düzenlenen yarışmanın finali, 13 Aralık Cumartesi gecesi Sheraton Otel’de düzenlenecek. Final gecesinden elde edilecek gelir ise Karaman’ın Ermenek İlçesi’ndeki kömür ocağında meydana gelen su baskını faciasında yaşamını yitiren işçilerin ailelerine gönderilecek.

Haberin Devamı

YARDIM ELİ UZATACAKLAR

Yarışma Koordinatörü Burak Özdemir, yarışmanın altıncısını düzenlediklerini ifade ederek şunları söyledi:
“Ankara’daki defilelere sürekli İstanbul’dan manken getiriliyordu. Biz bunu tam tersine çevirdik. Artık mankenlerimiz İstanbul’daki defilelere gidiyor. Bu yarışma basit bir model ve güzellik yarışması değil. Sosyal sorumluluk projeleri ile de farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Yarışmacılar sadece podyuma çıkıp yürüyüp, kendilerini beğendirmeye çalışmayacak. Ermenek’teki madende hayatını kaybeden işçilerin ailelerine de yardım eli uzatacaklar.”

KENDİMİ GELİŞTİRECEĞİM

Finalistlerden Gözde Yüksel (23) Ankara’da yaşadığını belirterek, “1 yıldır modellik yapıyorum ve oyunculuk eğitimi alıyorum. Bu yarışmada dereceye girersem modellik ile oyunculuk alanlarında kendimi geliştirmek ve kariyer yapmak istiyorum” dedi.

KARİYER YAPMAK İSTERİM

Ankara Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nde okuyan diğer bir yarışmacı olan Oben Tekin (22), “Eğlenceli bir yarışma olacak. Üniversitede son senem, tatlı bir heyecan oldu benim için. Dereceye girersem modellik kariyerine devam etmek isterim” diye konuştu.

ALMANYA’DA DA MODELLİK YAPTIM

Yarışmaya Almanya’dan katılan Aylin Arıcı (18), “Almanya’da yaşıyorum, orada da çeşitli defilelerde modellik yaptım. Müzikle ilgileniyorum. Müzik ve modellik alanında kendimi geliştirmek istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

DANSLA DA TEMSİL ETMEK İSTERİM

Seher Sarı (18) isimli yarışmacı ise profesyonel olarak salsa yaptığını belirterek, “Dansta da Türkiye’yi temsil etmek istiyorum. Yarışmada dereceye girersem modellik ve oyunculuk alanlarında kendimi geliştirerek kariyerimi sürdürmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!