Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm (240) bu hafta yok çünkü...

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm (240) bu hafta yok çünkü...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 12:13

Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölüm bu hafta Kanal D ekranlarında yayınlanmayacak. Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in oynadığı, yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu fenomen dizi bu hafta ekranlara gelmeyecek.

Haberin Devamı

Beklenen açıklama geldi. Kanal D’nin başarılı dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yayınlanmayacak. Başrolünü Necati Şaşmaz’ın üstlendiği yapımın 240. bölüm fragmanı paylaşılmamış ve bu nedenle de yayınlanmayacağı söylentileri ortaya çıkmıştı.

Başrollerinde Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Ayşe Çiğdem Batur (Savcı Leyla Türkmen), Cahit Kayaoğlu (Cahit) gibi oyuncuların oynadığı Kanal D’nin fenomen dizisinden hayranlarına kötü haber. Başarılı dizi bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı paylaşılmamış ve bu nedenle de yayınlanmayacağı söylentileri ortaya çıkmıştı.

Beklenen şey gerçekleşti ve dizinin yeni bölümünün gelecek hafta ekrana geleceği açıklandı. Yapımın yerine ise Ben Bilmem Eşim Bilir’in yeni bölümü yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Pusu, 240. yeni bölümüyle 18 Aralık Perşembe akşamı 20.00'de Kanal D’de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Haftaya yayınlanacak yeni bölümde, Polat Alemdar, devletin tüm sırlarını tekrar öğreniyor ve büyük bir şok daha yaşıyor. Yasin, Tilki Andrei'nin peşine düşüyor.

Geçen hafta Polat Alemdar'ın aşçılığa soyunup ekibine kendi elleriyle menemen yapması 239.bölüme damga vuran en çarpıcı sahnelerden biriydi.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm (240) bu hafta yok çünkü...

239. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Süha’nın sırrını öğrenen Polat’ı yeni görevler beklemektedir. Fehmi, güç gösterisi yapmayı sevmişe benzemektedir. Yanında Cahit olmadan bunu daha ne kadar sürdürebileceğini kendi gözleriyle tecrübe edecektir. KGT ekibi, Polat Alemdar’dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla sarsılırlar. Bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkânlarını seferber eder. Soygunun başrolünün işi hala bitmemişe benzemektedir.

POLAT ALEMDAR MENEMEN YAPTI

Dizi karakterlerinden Pusat odun kırdı, Erhan çay demledi, Zülfikar Ağa da sofrayı hazırladı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun ana karakteri Polat Alemdar ise ekip arkadaşlarına menemen yaptı. Hep birlikte menemenin başına geçen ekip abilerinin yaptığı menemeni yedi.

Haberin Devamı

KANAL D CANLI YAYIN AKIŞI

KURTLAR VADİSİ’NİN UNUTULMAYAN OYUNCULARI

Özgü Namal (Elif Eylül), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır), Selçuk Yöntem (Aslan Akbey), Gürkan Uygun (Memati Baş), İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Seray Sever (Derya Çakır), Nihat Nikerel (Seyfo), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Raci Şaşmaz (Ali Candan), Zafer Ergin (Mehmet Karahanlı), Baykal Saran (Hüsrev Ağa), İstemi Betil (Laz Ziya), Atilla Olgaç (Kılıç), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet), Adnan Biricik (Nizamettin Güvenç), Nişan Şirinyan (Samuel Vanunu), Sönmez Atasoy (Halil İbrahim Kapar), Erdem Ergüney (Deli Hikmet)

NECATİ ŞAŞMAZ'IN SAĞLIK DURUMU İYİ

Haberin Devamı

Çene kemiği kırılan Şaşmaz'ın geleceği ekibi fena halde düşündürüyordu. Başkasının dublaj yaptığı Şaşmaz'ın sesinin kullanılması da planlar arasındaydı. Şaşmaz ise sürpriz yaptı ve hızla iyileşme sürecine girdi.

BAKMADAN GEÇME!