Albimo Alanyaspor'da Kalpar dönemi başladı

Güncelleme Tarihi:

Albimo Alanyasporda Kalpar dönemi başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 14:44

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Kalpar, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, sezon sonuna kadar turuncu-yeşilli ekipte görev almasını sağlayacak sözleşmeyi imzaladı. Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, takımı tecrübeli teknik direktör Kalpar'a emanet etmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Hüseyin Kalpar'ın vizyonunu, misyonunu anlatmaya gerek olmadığını belirten Çavuşoğlu, "Kişiliğini, kariyerini herkesin bildiği bir hocamız. Kendisi bu dakikadan itibaren Alanyaspor'un teknik patronudur" dedi. Çavuşoğlu, Kalpar ile görüşmelerinin, ilk andan itibaren ılımlı, mantıklı ve iyi niyet düşüncesinde geçtiğini dile getirdi.


Hüseyin Kalpar
Kalpar ise hiçbir sorun yaşamadan çalışma arzusu içerisinde olduğunu ifade etti. Albimo Alanyaspor'u çok daha iyi yerlere taşıyabileceği inancı içerisinde görevi kabul ettiğini vurgulayan Kalpar, şöyle konuştu: "Bugünden itibaren Alanyaspor'un teknik direktörü olarak görev alacağım. Bundan dolayı mutluyum. Alanyaspor'a nasıl faydalı olabileceğim çalışması içerisinde olacağım. Her zaman çok iyi şeyler yapabileceğimiz düşüncesi içerisinde görevimizin başında olacağız."

Kalpar, bir gazetecinin "Takımı tanıyor musunuz" sorusu üzerine, teknik adam olarak tüm takımları değerlendirdiklerini, her takım hakkında bilgi sahibi olduklarını anlattı.

Bunun işlerinin gereği olduğunun altını çizen Kalpar, "Alanyaspor hakkında iyi bilgilere sahip olduğumu söyleyebilirim ancak takımı daha yakından ve daha iyi de görmek gerekir" dedi.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak ile ligin 11. haftasındaki Adanaspor maçının ardından yollarını ayıran turuncu-yeşilli ekipte geçen sürede altyapı antrenörlerinden Mustafa Camunak görev almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!