Fatih Harbiye izle 50. Final Bölüm Özeti | Show TV yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

Fatih Harbiye izle 50. Final Bölüm Özeti | Show TV yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 10:19

Bir türlü istediği reyting bandına erişemeyen Fatih Harbiye dizisi 50. bölümde final yapacak. Fatih Harbiye, final bölümüyle Çarşamba 23.15'te Show TV’de ekrana geliyor. Macit ve Neriman yeni bölümde muratlarına eriyorlar. İşte 50. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

Haberin Devamı

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün başrollerinde oynadığı Fatih Harbiye Çarşamba akşamı 23.15'de final bölümüyle ekrana gelecek. Show TV’nin Bu Tarz Benim yarışmasının yeni sezon elemelerini Pazar akşamı yayınlama kararı almasıyla dizi de gün değiştirmişti. SHOW TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Fatih Harbiye dizisinin geçtiğimiz günlerde yayın günü değiştirilmiş ve hedeflenen izlenme reytingleri yakalanamadığı için 50. Bölümden sonra dizinin final yapacağı açıklanmıştı.

Genç bir kızın toplumun batı kültüründen etkilendiği bir dönemde Batı ve Doğu kültürleri arasında yaptığı bir tercihlerin anlatıldığı dizi 50. Bölümü ile son kez dizi izleyicilerinin karşısına çıkacak ve final yapacak.

Önceki sezon izlenme oranları iyi olan dizi bu sezon reytinglerde büyük bir düşüş yaşadı ve sık sık “Bitecek mi?” dedikodularına maruz kalmıştı.

Haberin Devamı

Fatih Harbiye’nin 50. Bölümünde; “Neriman ve Macit’in uğrunda çok mücadele ettikleri aşklarında olumlu gelişmeler olmaktadır. Pelin ise Şahika’dan Macit’in öz babasının Nadir olduğunu öğrenmiştir. Neriman ve İnci’nin bu gerçeği sakladıklarını öğrenince Neriman’a karşı eline büyük bir koz geçmiş olur. Pelin, Macit’e bu durumu anlatarak Neriman’dan tamamen kurtulmayı planlamaktadır.

Ancak bunun için en mutlu oldukları anlarını beklemeye karar verir. Pelin’in sinsi planlarından habersiz olan Neriman ve Macit ise uzun zamandır hayalini kurdukları mutluluğun tadını çıkarmakta ve düğün hazırlıklarını yapmaktadır. Düğün günü geldiğinde yüzü gülen Neriman ve Macit mi yoksa Pelin mi olacaktır?”

Fatih Harbiye izle 50. Final Bölüm Özeti | Show TV yayın akışı


Peyami Safa’nın, hayatı ve aşkı tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği ünlü romanından uyarlanan “Fatih Harbiye”, final bölümüyle bu akşama damgasını vuracak!

Yönetmen sandalyesinde Sadullah Celen’in oturduğu Fatih Harbiye dizisinin senaryosunu, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren birlikte kaleme alıyorlar. Dizinin başrollerini Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül paylaşmakta. Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan, Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan.

Haberin Devamı

FATİH HARBİYE 50. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

FATİH HARBİYE HAKKINDA TWITTER'DA KONUŞULANLAR
mzmdr: Sizsiz ne yaparız nasıl yaşarız lütfen gözünüzü açın dizimiz bitmesin @ShowTV @fatihharbiye
Okday Korunan: Bu gece ekran başında buluşalım. Yürekler "Fatih Harbiye" ve Peyami Safa için vursun. Sevgilerimle...
Bak Bu iyi: "Her şeye meydan okuyan tek bir duygu var sanırım… Aşk!" /Fatih Harbiye/
Dedikoducu Çocuk: Fatih Harbiye bittiği için üzüldüm... Rating kurbanı oldu...
Ah Müjgan Ah: Hayatımda ilk kez Fatih Harbiye izledim. Macit denilen çocuk sakalsızken 5 dakika içinde sakalları çıktı. Emeği geçen herkese yazıklar olsun

Show TV YAYIN AKIŞI

07:00 Pis Yedili - 08:00 Ayı Kardeşler - 08:30 Pepee - 09:00 Show Dünyası - 10:00 Her Şey Dahil - 12:00 Lezzet Haritası - 13:00 Yol Arkadaşım - 15:45 Bu Tarz Benim - 19:00 Show Ana Haber - 20:00 Yılanların Öcü - 23:15 Fatih Harbiye - 01:15 Bu Tarz Benim - 03:15 Her Şey Dahil - 05:15 Yol Arkadaşım

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!